Sport
Egyéb sport

A világbajnok úgy látja, nem volt elegáns, hogy a tudta nélkül bonyolították le a selejtezőt. A klubelnök nem tudta, hogy Szécsi még teqballozik.

Egyéb sport

Ronaldinho előtt aggathatnak érmet Lázár, Ilyés, Györgydeák és Mitri nyakába a harmadik teqball világbajnokságon.

Foci

A 2020-as idényben is megszervezik a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokságot. Már lehet nevezni!

Volt még

Foci

A labdarúgó Román Kupa 2020-2021-es kiírása harmadik fordulóját rendezik szombaton és vasárnap a megyei, illetve a körzeti bajnokságban szereplő együttesek számára. Ezzel zárják az őszi szezont.

Egyéb sport

Lezárult a megyei és a körzeti bajnokság őszi bajnoki idénye, de nem maradunk meccsek nélkül a hétvégén: a Vasas, az SzFC, és a Szejke is pályára lép.

Egyéb sport

Az idén országos bajnoki címig menetelő Fások elnöke nem derűlátó. Ambrus Sándort és Bodrogi Csaba trénert edzésen látogattuk meg.

Foci

Hétvégén az őszi szezon utolsó fordulóját rendezték az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Szombaton és vasárnap az odavágók utolsó fordulóját rendezik a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga nyugati és az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjaiban. Mutatjuk az eredményeket.

Foci

Hétvégén az odavágók utolsó fordulóját rendezik az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a programot.

Arcok

Elkísértem Balázsi Lórántot egy kis tekerésre. Elmondta, hogyan lett nagyágyú, mi kellett ehhez, és mit ne feledjen egyetlen bringás se.

Foci

Nagy bajban lettek volna a pestiek nélkülünk.

Foci

Amelyik csapatnak jobban kellett, azok szerezték meg a pontokat. Látszik is ez a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság tabelláin. Mutatjuk.

Foci

Szombaton és vasárnap a tizenkettedik forduló találkozóival folytatódik a megye és körzeti labdarúgó-bajnokság. Egy mérkőzést a tizenharmadik fordulóból is lejátszottak. Mutatjuk az eredményeket.

Foci

Vasárnap két udvarhelyi együttes csap össze a forduló rangadóján. Az első helyezett a másodikat fogadja. Mutatjuk a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójának programját.

Foci

Meglépett a Sporting, kilenc pont az előnye. Az ötödik ligában a másik udvarhelyi csapat is magabiztosan menetel a negyedik liga felé. Mutatjuk a bajnoki táblázatokat.

Egyéb sport

Fennállása legnagyobb sikerének örvendhet városunk asztalitenisz csapata.

Foci

Rangadót nyert a Székelyudvarhelyi Roseal. Tovább menetel a Golimpiákosz is. Mutatjuk a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság tizenegyedik fordulójának eredményeit.

Foci

Homoródszentmárton újra képes lesz a bravúrra? Mutatjuk a megyei és körzeti bajnokság tizenegyedik fordulójának programját.

Foci

Csak a listavezető tudott nyerni az elmúlt fordulóban, növelte előnyét. Az 5. Ligában botlott az éllovas, de nincs veszélyben az első helye. A hatodik ligában befejeződött az őszi pontvadászat. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Másfél év után Korondon szűnt meg az udvarhelyiek tökéletes bajnoki sorozata. Pontokat veszített a Golimpiákosz. Mutatjuk az eredményeket.

Foci

Elhalasztott meccset pótolnak a hatodik ligában, ez zárja a csoport őszi fordulóit. A megyeiben és az ötödik ligában még három játéknap van hátra.

Két lábon

Futtában fedezik fel a természeti szépségeket, kulturális értékeket.

Egyéb sport

A halhatatlanok útját teljesítette, ezzel kvalifikálta magát.

Foci

Mindhárom csoport éllovasa hozta a kötelezőt. Nincs változás a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság csoportjainak élén.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb játéknappal folytatódik a megyei és a körzeti labdarúgó-bajnokság. Az eredményekért kattintsanak.

Foci

Az óraátállítás miatt a megszokottól eltérően, egy órával korábban rendezik a megyei és a körzeti labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának találkozóit. Mutatjuk a programot.

Két keréken

Kibérelték a dobogói fokait az udvarhelyi VSK versenyzői Ivóban.

Foci

Nincs már százszázalékos csapat a 4. Ligában, szoros lett a küzdelem a csoport első helyéért. Az 5. Ligában nem enged a huszonegyből az udvarhelyi csapat. A 6. Ligában viszont folytatódik az első helyért a csata.

Foci

Kikapott a harmadik helyezett Roseal, Keresztúr is Lövétén hagyta a pontokat. A megyei és körzeti bajnokság eredményeit kattintás után láthatják.

Foci

Vasárnap lesz a rangadó. Az első és a második csap össze, utóbbiak a házigazdák. Kattintás után kiderül, hogy melyik két csapatról van szó.

Foci

Nem botlottak a labdarúgó 4. Liga nyugati csoportjának dobogósai, a körzetiben nagy változások vannak. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Pontot szerzett Homoródszentmárton, tovább tart a Sporting remek sorozata. A megyei és a körzeti bajnokság hetedik fordulójának eredményeit kattintás után nézhetik meg.

Hűhó

Két órán belül még soha senkinek sem sikerült futva teljesítenie a 42,195 km-t.

Egyéb sport

Mobil kosárpalánk, fotóarchívum és kézilabda emléktorna – ezekért az ügyekért is szaladnak a Fuss Neki! nagykövetei.

Foci

Meglépett a Sporting, akárcsak a Golimpiákosz. A harmadik csoportban fej-fej mellett menetel két csapat.

Foci

Egy hazai, illetve egy idegenbeli győzelemmel kezdődött szombaton az Udvarhely körzeti csapatok hatodik fordulója.

Foci

Két százszázalékos csapat játszik egymás ellen.

Foci

Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa Liga találkozóira. Jelentkezni e-mailben lehet.

Egyéb sport

Videón a tizenegyedik tömegfutás.

Két keréken

Sem a patak, sem a defekt nem jelentett leküzdhetetlen akadályt.

Foci

Az ötödik fordulót rendezik a Hargita megyei labdarúgó-bajnokságban. Az eredményekért kattintsanak.

Két lábon

Órákon belül rajtol a tizenegyedik IPSE Városi Tömegfutás –  itt van néhány információ, amit mindenképp tudnod kell.

Egyéb sport

Volt, hogy nyolc-tíz pásztorkutyával is szembenézett, de a szaladást így sem engedi el Péter Ckoya Attila.

Foci

Hétvégén folytatódik a megyei, illetve a körzet labdarúgó-bajnokság. A találkozók párosításait és a kezdési időpontokért kattintsanak.

Két lábon

Kicsi a nyugdíj, nagy a futás. Megkérdeztük az időseket, mit gondolnak napjaink kedvenc mozgásformájáról.

Foci

A 2020-2021-es labdarúgó Román Kupa Hargita megyei szakának első körét rendezték a körzeti bajnokságban szereplő csapatoknak. Megvan a második kör párosítása is.

Egyéb sport

Van, aki leghosszabb futásán van túl, és olyan is, aki először állhatott dobogóra. Eredményes hétvége után vannak a VSK futói.

Foci

A 4. Liga nyugati csoportjában székelyudvarhelyi csapat vette át a vezetést.

Kézilabda

Nem volt nehéz dolguk az udvarhelyieknek. Hatvan perc alatt negyvenöt találatot szereztek.

Egyéb sport

A sportot ünnepelik és népszerűsítik a magyar kiválósággal.

Foci

Két döntetlennel kezdődött a megyei, illetve a körzeti labdarúgó-bajnokság negyedik fordulója. Az eredményeket kattintás után nézheted meg.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb fordulót rendeznek az udvarhelyi körzet labdarúgó csapatai számára. A programért kattintsanak.

Foci

Csütörtök este kezdődnek a csoportmeccsek a Kolozsvári VSC és a Ferencváros számára.

Két keréken

Nehezített módban jött össze a hétvége az udvarhelyi bringásoknak.

Foci

Kedden és szerdán ismét pályán láthatjuk az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együtteseket. Ezúttal kupamérkőzéseken találkoznak.

Foci

A harmadik forduló után a 4. és a 6. Ligában is pontegyenlőség áll fenn az első helyen, az 5. Ligában pedig új éllovas van. Mutatjuk a tabellákat.

Foci

Szombaton és vasárnap a harmadik fordulóval folytatódik a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság. Az eredményekért kattintsanak.

Foci

Hétvégén a harmadik fordulóval folytatódik a megyei és a körzeti labdarúgó-bajnokság. A teljes programért kattintsanak.

Két lábon

Egyszerűbb, mint bármikor. Így tudsz néhány kattintással, online jelentkezni.

Tinitömb

Látványos volt az Országos Enduro Kupa hargitai futama, mégis volt, akinek a gulyás tetszett a leginkább.

Foci

Hétvégén a második fordulót rendezték a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság Udvarhely körzeti csoportjaiban. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Hétvégén a második fordulót rendezik a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság Udvarhely körzeti csoportjaiban. Az eredményekért kattintsanak.

Foci

Pénteken, szombaton és vasárnap rendeznek találkozókat a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság Udvarhely körzeti csoportjaiban. Mutatjuk a programot.

Két keréken

Többen közülük saját pályájukon nyomták le a csíkiakat, és az egész országot, de a nagy esélyes Ilyés Ferencet kizárták.

Egyéb sport

Hat országból, majdnem négyszázötven versenyző. Udvarhelyi is van a Hargita Trail Running nyertesei között.

Egyéb sport

Ha augusztus vége, akkor Széki Vágta. Idén hetedszer ültek nyeregbe a legények és a leányok, hogy megmutassák, mire képes együtt egy ló meg egy ember.

Egyéb sport

171 kilométer, 10.000 méter pozitív szintkülönbség az Alpokban. Bartha Bálint nyolcvanadik az terepfutók legkeményebb versenyén.

Foci

Demény Norbert eredetileg az U15-ösöket vezette volna az országos bajnokságban, most a 3. Liga élmezőnyének bajuszát cibálná a felnőtt csapattal.

Foci

Egy találkozó a hajrában dőlt el, másik három mérkőzésen sima győzelmek születtek. A megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság eredményeit kattintás után nézhetik meg.

Foci

Hétvégén az első fordulót rendezik a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság udvarhelyi körzetében. A programért kattintsanak.

Egyéb sport

Ilyés Ferenc továbbra sem áll le, és Szaniszló Roland is újabb elsőségnek örvendhet.

Egyéb sport

Méghozzá jó eséllyel, miután országos bajnokot igazolt a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK.

Foci

Hétvégén elkezdődnek a 6. Liga küzdelmei a Hargita megyei labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a csoport fordulóinak párosításait.

Foci

Tizenhárom csapat vág neki a pontvadászatnak. Vajon sikerül dupláznia a Gólimpiákosznak?

Foci

A 2020-as Európa-bajnokságra készülnek az udvarhelyi sportolók.

Foci

Elkészült a 2019/2020-as Hargita megyei labdarúgó bajnokság Udvarhely körzeti csoportjának a programja. Mutatjuk.

Két keréken

Jó móka volt, mondják, de azért ügyelni kellett, hogy ne koppanjon a fejük.

Foci

Az elmúlt hétvégén hagyományteremtő jelleggel a műfűves pályán rendezték az első Szent Istán-napi focifesztivált. Két csapat is első helyet szerzett.

Foci

Puskás-díjra először jelöltek magyar sportolót.

Foci

Szokásához híven a székelyvarsági málnafesztiválon forgatott a Trollfoci. Több száz kilométert jöttek a bajnokságért, amire elfelejtettek benevezni.

Foci

Akkora menet volt, hogy még a kobátfalvi csőszök is pályára léptek.

Foci

Hat csapat részvételével Siménfalva ad otthont a  Nyikó-mentiek nagypályás labdarúgó bajnokságának.

Foci

Udvarhely körzetből harminchét csapat jelentkezett a 2019-2020-as Hargita megyei labdarúgó bajnokságokba.

Foci

Elkészült a teremlabdarúgó 1. Liga 2019-2020-as pontvadászatának menetrendje. 

Foci

Tizenkét csapat nevezett a Szent István-napi focifesztiválra. Szombaton az udvarhelyi műgyepes pályán láthatjuk őket.

Egyéb sport

Repültek a kulacsok és egy betévedt autós nehezítette a rendfenntartók dolgát.

Egyéb sport

A nap képén a Nyerges-tetőre érnek fel a Székelyföldi Kerékpáros Körverseny résztvevői.

Egyéb sport

Mozdulj ki velük a hétvégén!

Kézilabda

Gőzerővel készül a szeptemberben rajtoló bajnokságra az udvarhelyi kézilabda csapat. A cél az első osztályba való bejutás.

Egyéb sport

Az idő megnehezítette a versenyzők dolgát, mégis jól szerepeltek az udvarhelyiek.

Két keréken

A Székelyföld Kerékpáros Körversenyén udvarhelyi bringást is láthatunk a város központjában sprintelni, és otthonról, full HD-ben követhetjük a sepsiszentgyörgyi szakaszt.

Emlékeztető

Úszd át, fusd és tekerd körbe a rugonfalvi tavat.

Egyéb sport

Csapattársa, Szaniszló Roland is jó eredménnyel zárta a Nagyszeben melletti versenyt.

Egyéb sport

A vulkán kráterétől nem messze vezetett útja a VSK futójának. Nem csak ő, csapattársai itthon remekeltek.

Egyéb sport

Szaniszló Roland, Ilyés Ferenc és Fodor Emese sem talált legyőzőre.

Egyéb sport

Az udvarhelyi sportklub versenyzői újabb hegyeket vettek be eredményesen.

Egyéb sport

Az sem zavarta meg a bringásokat, hogy esőben, jégesőben, és napsütésben tekertek.

Egyéb sport

Ha szereted a focit, van benned bátorság, szereted a kihívásokat, akkor itt a helyed!

Egyéb sport

Háromszor mászták meg az Omu-csúcsot, nem is akármilyen eredménnyel.

Egyéb sport

Nem csak Wimbledon-ért kapja meg a legmagasabb állami kitüntetést.

Benzingőz

Többen baleset miatt, vagy technikai gondok miatt kényszerültek feladni a versenyt, de nem Simone Tempestini.

Benzingőz

A legtöbb versenyző szerint ez volt legtechnikásabb rész kifelé a Bucsin-tetőre.

Benzingőz

Péntek délután volt talán az egyik legizgalmasabb szuperspeciális, volt itt minden a kitört keréktől a tönkrement felfüggesztésig.

Benzingőz

Egyértelműen Simone Tempestini lett a „győztese” a város határában tartott shakedown szakasznak.  

Benzingőz

Csütörtökön volt a 27. Hargita rali első, azaz bemutatkozó napja. Tartogatott meglepetéseket.

Egyéb sport

Mindketten rekordra készülnek szombaton.

Csak egy kép

Megérkeztek Székelyudvarhelyre az első raliautók.

Benzingőz

Megint megtelik égett gumiszaggal, és benzingőzzel a város. Útlezárásokra is kell számítani.

Egyéb sport

Nem akármilyen eredmény született a Budváron, a terepbicikli-verseny első kiadásán.

Egyéb sport

Nem csak Bokor Kata teljesített jól, Fazakas Bíborka abszolút első, és a fiúk is dobogón.

Foci

Hogyan lesz udvarhelyi érdekeltségű a Vasas stadionavatója? Így.

Foci

Volt egyszer egy Szent István-napi focitorna. Két év szünet után újra lesz.

Kézilabda

Ebben segíthet a hazatérő Balázs Botond is. További kiszemeltjei is vannak a Szejkének.

Egyéb sport

Roli és Ilyés első, Lídia azok után második, hogy múlt héten még maratoni futóversenyen állt dobogóra.

Egyéb sport

S nem csak, a mászást is szeretik. Sok-sok érmet gyűjtöttek a Városi Sportklub futói.

Foci

Tudtad, hogy hány gól született a megyei és körzeti bajnokságban, vagy hogy kik lettek a gólkirályok? Kattints, és megtudod!

Egyéb sport

Így is jól teljesített a VSK kerekese, mégis Ilyés Ferenc a Fogarasi Havasokban rendezett verseny abszolút győztese.

Foci

Több csapat is idő előtt ment vakációra, ezt használta ki az ellenfél. Mutatjuk a körzeti labdarúgó-bajnokság végleges tabelláit.

Egyéb sport

Nem csak Székely Lídia, a fiúk is jól futottak a Kárpátokban.

Foci

Utolsó mérkőzését is megnyerte a Gólimpiákosz, százszázalékosan lett bajnok. Homoródszentmárton is megszerezte a pontokat, második lett csoportjában.

Kézilabda

Van-e rá lehetőség, hogy az SzKC volt csapatkapitánya újra városunkban játsszon? Tálas Huba maga mondja el.

Foci

A hétvégén utoljára mehetnek körzeti labdarúgó-mérkőzésre a 2018-2019-es szezonban. Mutatjuk, hogy hová.

Egyéb sport

Kétszáz kilométer után minden kilométer száznak tűnt Csizmadi Mihály Zsoltnak. Spartathlonra készül az ultrafutó.

Foci

Megnézheted a finálét és azt is, hogy mekkora bombagólt lőtt a Vasas játékosa a román válogatottban.

Egyéb sport

Idén is harcba száll az udvarhelyi klub a nemzetközi porondon.

Egyéb sport

A csapat futói egy félmaratoni és egy kilenc kilométeres távon is teljesítettek.

Foci

Idegenben, kétgólos vereséget szenvedett az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjának bajnokcsapata, Farcád. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Az utolsó előtti fordulót rendezik vasárnap az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az eredményekért kattints!

Egyéb sport

Gál István immár négyszeres bajnoknak mondhatja magát, nem hiába számít legendának a hajdúsági kisvárosban.

Foci

Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt négyre nőtt a feloszló csapatok száma. A körzeti labdarúgó-bajnokság huszonötödik fordulójának programjárét kattintsatok.

Egyéb sport

A kalákában a te segítségedre is szükség van.

Egyéb sport

Sorozatban a harmadik versenyét is megnyerte a VSK sportolója. Nem csak ő, Ilyés Ferenc is diadalmaskodott.

Foci

Véget ért a megyei bajnokság, a körzetiben még két fordulót rendeznek. A bajnokcsapatokat már ismerjük.

Foci

Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt Farcád is bebiztosította elsőségét. Mutatjuk a körzeti bajnokság huszonnegyedik fordulójának eredményeit.

Foci

Péntektől vasárnapig rendeznek találkozókat a megyei, illetve a körzeti labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a programot.

Foci

A bántalmazott bíró nem hagyta annyiban, és rendőrségi feljelentést is tett ellene.

Egyéb sport

Bemutatkozott a Városi Sportklub atlétika szakosztályának kerete.

Foci

Hétvégén a huszonharmadik fordulót rendezték az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a tabellákat.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb fordulóval folytatódik a körzeti labdarúgó-bajnokság. Az eredményekért kattintsatok.

Foci

Történelme legnagyobb sikerét aratta a Székelyudvarhelyi Vasas Femina labdarúgó-együttese. Pénteken sima győzelemmel Udvarhelyre hozták a Román Kupát.

Bréking

Történelme első nagy trófeáját szerezte meg az udvarhelyi labdarúgó-együttes a Marosvásárhelyen rendezett döntőn!

Foci

Hétvégén újabb fordulót rendeznek az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjában és a 6. Ligában. A 4. Liga döntőjének első találkozóját is megrendezik.

Foci

Több játékos kisebb sérüléssel bajlódik, de annyira akarnak, hogy „kézen mászva is csinálják”. Szurkolói busz is indul Udvarhelyről a döntőre.

Foci

Nagygalambfalva készül a megyei döntőre, Székelyvarság és Betfalva az 5. Ligába. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

Foci

Kikaptak a keresztúriak, Nagygalambfalva az első bajnoka megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjának.

Foci

Az utolsó fordulót rendezik a megyei labdarúgó-bajnokságban. Már pénteken kiderülhet, hogy ki lesz a bajnok a nyugati csoportban.

Egyéb sport

Szoros volt a szezon utolsó meccse György Szilárd asztaliteniszezőnek és csapatának.

Foci

Egy győzelem kell Galambfalva bajnoki címéhez. A körzetiben tovább  folytatódik a harc a dobogós helyekért. Mutatjuk a tabellákat.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb fordulókat rendeznek a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az eredményekért kattintsatok.

Egyéb sport

Ha szalagos rögbi, akkor Székelyszentkirály.

Foci

Két forduló van még, de semmi nem dőlt el a megyei bajnokságban. A körzetisek is az utolsó métereken vannak. Kattints a hétvégi találkozók programjáért.

Foci

Galacon nyertek az udvarhelyi lányok. Készülhetnek a döntőre.

Foci

Egyre szorosabb a harc a megyei bajnokság nyugati csoportjában. Az 5. Liga pontvadászata sincs még lezárva. A 6. Ligában csak az első hely a biztos.

Foci

Vasárnap a 23-ik fordulóval folytatódik a megyei labdarúgó-bajnokság. A körzetisek a 20-ik fordulónál tartanak. Az eredményekért kattints.

Foci

Sok meglepetés született a megyei hétközi fordulójában. A listavezető Farkaslakán, Lövéte hazai pályán kapott ki. Kattints az eredményekért.

Foci

Pénteken folytatódik a megyeisek hétközi fordulója, vasárnap újabb következik. Pályára lépnek a körzetisek is. Kattints a programért.

Foci

Székelyvarság nem megy el Keresztúrra a következő fordulóban. Szerdán egy, pénteken öt meccset játszanak a megyeisek.

Foci

Nagyon szoros a verseny Farcád és Szentmárton között az ötödikben, a hatodik ligában a második-harmadik helyekért dúl a harc. Galambfalva az élen a megyeiben.

Kézilabda

A brassói elődöntő tornán szerepelt az udvarhelyi kézilabda csapat. Győzelemmel zárták a tornát, de nem jutottak tovább.

Foci

Hazai pályán nyert a megyei nyugati csoportjának éllovasa. Két idegenbeli győzelem is született a szombati játéknapon. A megyei és körzeti bajnokság eredményeiért kattintsatok.

Foci

A huszonkettedik, illetve a tizenkilencedik fordulók következnek az Udvarhely körzetis focicsapatoknak. Mutatjuk a programot.

Foci

Nem az jutott róla eszembe, hogy nő létére milyen jól ért a focihoz, hanem hogy ez egy Istennő.

Foci

Szép eredményeket ért el vele a sepsiszentgyörgyi csapat, de a rájátszásban nem jöttek az eredmények.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb fordulót rendeztek az Udvarhely körzeti labdarúgó együttesek számára. A megyei és körzeti bajnokság tabellái.

Foci

Hétvégén újabb fordulókkal folytatódik a megyei és a körzeti bajnokság. Az eredményekért kattintsatok.

Foci

Mintha kicserélték volna a második félidőre a Székelyudvarhelyi Vasas Femina lányait.

Foci

Két csoportban is a két első csap össze a soron következő fordulóban. A megyei és körzeti labdarúgó-bajnokság programjáért kattintsatok.

Foci

Tíz együttes maradt talpon a Román Kupa Hargita megyei szakaszának udvarhelyi körzetében. Kedden és szerdán rendezik a harmadik kört.

Foci

Folytatta győzelmi sorozatát Nagygalambfalva. A Sporting nem jelent meg Lövétén. Kattints a megyei eredményekért.

Foci

Egyenlő ellenfele volt a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a bajnokcsapatnak. A pontokat azonban nem tudták itthon tartani.

Foci

Huszadikán a huszadik fordulóval folytatódik a 6. Liga nyugati csoportjában a pontvadászat.

Kézilabda

Nem volt tétje a csütörtök délutáni találkozónak, osztoztak a pontokon a csapatok.

Foci

A Román Labdarúgó-szövetség bukaresti székházában szerdán délben kisorsolták a női labdarúgó Román Kupa elődöntőjének párosításait. 

Egyéb sport

Nehezen alakulhatott volna másképp, hiszen a Floorbulls és Black69 játszotta a döntőt, amelyet itt vissza is nézhetsz.

Foci

A dobogós heleykért kemény csaták folytak az elmúlt fordulóban.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb játéknappal folytatódik a megyei és a körzeti bajnokság. Az eredményekért kattintsatok.

Foci

A tizenkilencedik fordulóval folytatódik a megyei bajnojság. A körzetiben a tizenhetediket rendezik. A programért kattints.

Egyéb sport

A második és a negyedik helyről futnak neki a rájátszásnak az udvarhelyi csapatok.

Kézilabda

Egy tét nélküli bajnoki után az elődöntő-tornára utazik a Szejke SK. Három találkozón lépnek pályára, de ennél többet akarnak.

Foci

A „fociról és más társművészetekről” beszél Csepelyi Adrienn, aki számára a legkedvesebb bók, amit kapott, hogy csodálatos, mint egy Bergkamp-gól!

Foci

Eldőlni látszik a 6. Liga bajnoki címe, a megyei bajnokság nyugati csoportjáé és az 5. Ligáé még közel sem.

Egyéb sport

Hazai közönség előtt harcolhatták ki a bennmaradást és az európai kupaszereplést érő helyet. Megnézheted, hogyan sikerült!

Foci

Három csoportban folytatódnak a küzdelmek az Udvarhely körzeti labdarúgó pályákon. Az eredményeket folyamatosan frissített cikkünkben nézhetitek meg.

Kézilabda

Fergeteges hangulatú találkozón, fergeteges szurkolás mellett győzték le a csoportgyőztes segesváriakat az udvarhelyi kézisek. A csoport második helyét szerezték meg.

Foci

Három nap alatt játszák a megyei, illetve a körzeti bajnokság soron következő fordulóit. A programért kattintsatok.

Foci

A teremlabdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásában szerepel a Futsal Klub Székelyudvarhely. Pontot még nem szerzett. Kevés esély maradt megszerezni azt a helyezést, ami feljogosítja őket az éremért kiírt találkozóra.

Egyéb sport

Sajnos az is benne van a pakliban, hogy kiesnek a Szuperligából. Sorsdöntő párharc előtt az udvarhelyi asztaliteniszezők.

Egyéb sport

Visszanézheted, ahogy Ilyés Szabolcs és Lázár Zsolt a világbajnok montenegróiakkal mérkőznek.

Foci

A Székelyudvarhelyi Roseal is versenyben van a dobogós helyekért.

Foci

Szombaton és vasárnap az udvarhelyi körzet három csoportjában folytatódnak a küzdelmek a labdarúgó-bajnokságokban. Az eredményeket folyamatosan frissülő cikkünkben követhetitek.

Kézilabda

A sereghajtót fogadta szombaton délután az udvarhelyi kézilabda csapat. Döcögős első félidő után sima hazai győzelem lett a vége. Egyre közelebb került a rájátszást érő hely megszerzése.

Foci

Hétvégén újabb fordulót rendeznek a megyei, illetve körzeti bajnokságban. Mutatjuk a találkozók párosításait és a kezdési időpontokat.

Egyéb sport

Köztük az Ilyés-Lázár páros, amely visszavághat a világkupáért.

Egyéb sport

Megdöntötte a saját rekordját, súlyos érmeket akasztottak a nyakába. Veress Erna mesél a Speciális Olimpiáról.

Foci

Kiütéses győzelmük után a legjobb négyben bizonyíthatnak az udvarhelyiek.

Foci

Véget értek a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának küzdelmei, élesedik a bajnokság.

Kézilabda

Három fordulóval a csoportmérkőzések befejezése előtt lépéselőnybe került az udvarhelyi kézilabda csapat a második helyért vívott harcban. Csak rajtuk múlik a továbbjutás sorsa.

Foci

A Nyugati csoportban egy döntetlen mellett hat hazai győzelem született hétvégén.

Foci

Szombaton és vasárnap újabb játéknappal folytatódik a megyei, illetve körzeti bajnokság. Az eredményekért kattintsatok.

Kézilabda

Elejétől végig vezetve, nagyarányú győzelemmel szerezték meg a pontokat Tordán az udvarhelyi kézilabdások.

Foci

Hétvégén ismét pontokért küzdenek az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek. Három csoportban rendeznek mérkőzéseket.

Egyéb sport

Már ezzel is romániai csúcsot ért el. Mi vár még az udvarhelyi lányra?

Egyéb sport

Minden dobogón állt már a Speciális Olimpián résztvevő udvarhelyi lány.

Egyéb sport

Udvarhelyi versenyzőnek is szurkolhatunk a junior bowling-világbajnokságon.

Egyéb sport

Arany- és ezüstérmet szerzett a Speciális Olimpián a székelyudvarhelyi lány.

Foci

A címvédő nem bírt el a listavezetővel. Továbbra is Nagygalambfava vezet a megyei Nyugati csoportjában.

Kézilabda

Rangadóhoz méltó játékkal és teltház előtt szerezték meg a pontokat az udvarhelyiek.

Foci

A címvédő hazai pályán fogadja a listavezetőt. A hétvégi fordulóban négyen pályáznak az első helyre.

Foci

A Nemzeti Sport és FourFourTwo főszerkesztője Puskás Ferencről tart előadást Székelyudvarhelyen.

Foci

Felváltva vezettek a csapatok, nagyot harcolt az FK, de a végén a vendéglátó Călăraşi örülhetett a három pontnak.

Foci

Ehhez az is kellett, hogy Keresztúr ne játsszon, meg az is, hogy a Sporting ne győzzön. Utóbbi végül nagy zakót kapott.

Foci

Hét találkozóból ötöt hétvégén rendeznek a IV. Liga nyugati csoportjában. Az 5. és 6. Liga küzdelmeit három együttes feladta.

Foci

Fordulatos találkozón szerezte meg a pontokat a Futsal Klub Székelyudvarhely.

Kézilabda

Úgy tűnt, hogy a Szejke SK-nak nem lesz gond a három pont megszerzése. Végül ebből csak egy lett.

Foci

Március 5-7. között Székelyudvarhely lesz a házigazdája az U19-es teremlabdarúgó Román Kupa nyolccsapatos döntő tornájának.

Egyéb sport

Ütős volt a hétvégi asztalitenisz torna az ISK fiókcsapatainak is. Az egyik udvarhelyi csapatban apa és fia játszott együtt.

Foci

Megvédték bajnoki címüket a székelykeresztúriak. A döntőben a Székelyudvarhelyi Futsal Klub U19-es gárdáját győzték le.

Foci

Kiesett a kupából a Székelyudvarhelyi Futsal Klub, a Dunărea Călăraşi otthonában kapott ki.

Kézilabda

A férfi kézilabda A osztály D csoportja rangadójának végén a segesváriak örülhettek a három pontnak.

Egyéb sport

Egy ezüst és egy bronz az udvarhelyi mérleg a hétvégi országos bajnokságon.

Kézilabda

A sereghajtó Nagyszebeni KK otthonában kapott ki az udvarhelyi kézilabda csapat. Maradt a tabella második helyén.

Foci

Gyergyószárhegyen rendezik vasárnap a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság hatos döntőjét.

Kézilabda

Szerdán és szombaton lép pályára a Székelyudvarhelyi Szejke SK. Mindkétszer idegenben.

Foci

Nem sikerült pontot szerezniük az udvarhelyi teremlabdarúgóknak a szombati találkozón.

Hűhó

De melyik? Vegyük sorba őket. Nem csak sízőknek ajánlott tartalom.

Nahát!

Szemfüles kollégánk szúrta ki az év sportolói közt városunk polgármesterét.

Foci

Az új mester az Internek is betalált egykor az UEFA kupában, László Béla elnök szerint szintet lépett vele a csapat.

Foci

Tizennégy csapat nevezett a teremlabdarúgó tornára. Az IPSE lett a legjobb.

Foci

Hatot kaptak, tizenkettőt rúgtak. Sima győzelemmel jutottak tovább.

Foci

Szombaton és vasárnap a 38 éven felülieknek rendeznek teremlabdarúgó bajnokságot.

Foci

Hazaértek játékosaink a válogatottakból, a hétvégi teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőire készülnek.

Kézilabda

A mohácsiak győzelmével ért véget a Kárpát Meditop Kupa. A döntőben az udvarhelyieket győzték le.

Kézilabda

Jó játékkal, magabiztosan gyűjtötte be a pontokat az udvarhelyi férfi kézilabda csapat. Ezúttal is teltház örülhetett a győzelemnek.

Kézilabda

Orrvérzésig nézhetsz belőle hétvégén. Lesz házigazda és fővédnökök, de a lényeg, hogy udvarhelyi lányokért és fiúkért is szoríthatunk.

Kézilabda

Az első és a második helyezett nézett farkasszemet a férfi kézilabda A-osztály tavaszi idényének nyitómérkőzésén. Egy góllal maradtak alul az udvarhelyiek.

Foci

Ha jól számoltuk, összesen 300 gólt lőttek a körzetisek a hétvégi teremtornán. Jól számoltuk?

Egyéb sport

Majdnem egy évig vezette a női teniszezők világranglistáját.

Foci

Hatodik alkalommal rendezik meg a labdarúgó Öregfiúk Barátság Kupát. Még lehet nevezni.

Foci

Egy álmuk vált valóra vasárnap. Ezzel meg is szűnik a csapat.

Foci

Három napon át fociztak a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. A benevezett harminckét csapat közül története során először Csekefalva nyerte a teremlabdarúgó-tornát.

Foci

Vasárnap délben kisorsolták a 2019-es CONIFA labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztásait. Székelyföld is ott lesz a tizenkét csapatos tornán.

Kézilabda

Győzelemmel zárta a felkészülési találkozók sorozatát a Székelyudvarhelyi Szejke SK. A következő mérkőzést már pontokért játsszák.

Foci

Megkezdődött a 22-ik Udvarhely körzetisek teremlabdarúgó-bajnoksága. Az eredményekért kattintsatok.

Egyéb sport

Nem szórakozni jönnek a csapatok az udvarhely körzetisek teremlabdarúgó-tornájára. A tavalyi dobogósokat kérdeztük meg, idén milyen célt tűztek ki maguknak.

Kézilabda

Mihalcea, Szász, Rusia, Kuzmanoski és Orbán Szilárd így emlékeznek az egy éve elhunyt Verestóy Attilára.

Foci

Hat gólt szerzett az ellenfél, így is 4-4 lett a vége. Így áll a pontvadászatban az FK.

Foci

Kisorsolták az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek teremtornájának csoportjait, illetve a programot.

Benzingőz

A nyolcadik fordulóig bírta, amikor baleset érte a sivatagban.

Foci

Idegenben kell kiharcolniuk a legjobb nyolc közé jutást az udvarhelyi teremfocisoknak.

Kézilabda

Készüljetek, mert holnap küldjük a hazait. Nem, nem a zakuszka érkezik, hanem a Szejke.

Foci

Hétvégén a székelyudvarhelyi sportcsarnokban a tizenötödik alkalommal szervezték meg a labdarúgó teremtornát.

Foci

Ez a harminckét csapat száll harcba a körzetisek teremtornáján és ekkor sorsolják ki a csoportokat.

Foci

Két nap alatt három felkészülési találkozóval hangolódott a tavaszi idényre a Székelyudvarhelyi Futsal Klub.

Foci

Szombaton és vasárnap tizenhat csapat küzdött meg a teremlabdarúgó Újév Kupa ötödik bajnoki címéért.

Foci

Szombaton és vasárnap ötödik alkalommal rendezik meg Székelykeresztúron az Újév Kupát. A teremlabdarúgó tornára tizenhat csapat nevezett.

Egyéb sport

Jönnek a román bajnokságban szereplő csíkszeredai és gyergyószentmiklósi csapatok fiataljai, színvonalas hokimeccsen szurkolhatunk.

Foci

A székelyudvarhelyi sportcsarnokban húsz csapat részvételével rendezték meg az egyetemisták teremlabdarúgó tornáját. Két budapesti együttes játszotta a döntőt.

Foci

Szombaton és vasárnap az egyetemistáké a székelyudvarhelyi sportcsarnok. Megszakítás nélkül, a 29-ik alkalommal rendezik meg az Erdélyi Labdarúgó Diákkupát.

Hűhó

A hétvégén már összesen 25 kilométer várja a sízőket.

Foci

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a farkaslaki sportcsarnokban a teremllabdarúgó Mikulás Kupát. Húsz csapat vett részt a megmérettetésen.

Foci

A 2018-2019-es idényben is megszervezik a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokságot. Már lehet nevezni!

Egyéb sport

A székely vasember megcáfolja a nagyon hangzatos közhelyeket.

Hűhó

Eleget hullott a hó, várják a téli sport kedvelőit. Ezek az idei árak és a nyitvatartási időpontok.

Foci

Huszonkettedik alkalommal szervezik meg a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság udvarhelyi körzetében szereplő együtteseknek a hagyományos teremtornát.

Kézilabda

A Székelyföldi Kézilabda Akadémia szervezésében vasárnap egész napos kézilabda torna zajlott a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. Brassói csapat nyerte meg.

Kézilabda

Nem okozott gondot a Székelyudvarhelyi Szejke SK-nak a Nagybányai Minaur II. legyőzése. Az udvarhelyiek a táblázat éléről várhatják a tavaszi folytatást.

Foci

Az elmúlt hét végén a 2019-2020-as Román Kupa Hargita megyei szakaszának második fordulóját rendezték a megyei és körzeti bajnokságban résztvevő együttesek számára.

Kézilabda

Izgalmas, végig kiélezett csatában győzte le eddigi legerősebb ellenfelét a Székelyudvarhelyi Szejke SK.

Egyéb sport

Balesetveszélyes és drága, ennek ellenére is imádja, aki csinálja. Nagy Norbert mondja el, hogy miért.

Kézilabda

A második helyezett Segesvár látogat a városi sportcsarnokba. A szombaton megrendezésre kerülő kézilabda-találkozó az első helyről dönt.

Foci

A 2019-2012-as Román Kupa Hargita megyei szakaszának második fordulóját rendezik a megyei és körzeti bajnokság együttesei számára.

Benzingőz

Alig egy hónappal a Dakar-rali előtt Gyenes Mani elesett.

Foci

Az utolsó fordulóig kellett várni, hogy eldőljön az őszi bajnokok kiléte az Udvarhely körzeti csoportokban.

Foci

Szombaton és vasárnap az odavágók utolsó fordulóját rendezik a 2018-2019-es Hargita megyei labdarúgó-bajnokság Udvarhely körzeti csoportjainak.

Kézilabda

Jól megy az udvarhelyi csapatnak hazai pályán, negyedik mérkőzését is behúzta, vezeti csoportját.

Foci

Az utolsó forduló következik, két csoportban is az őszi bajnoki cím a tét. Mutatjuk a programot.

Foci

Rangadót rendeztek hétfőn este a román teremlabdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában, melyen a Csíkszeredai Imperial Wet vendége a Székelyudvarhelyi Futsal Klub volt.

Bréking

Újabb biciklis pálya kerül átadásra a Madarasi-Hargitán.

Foci

Az biztos, hogy kemény összecsapásra van kilátás. Alább élőben nézheted.

Foci

Továbbra is Keresztúr vezeti a IV. Liga nyugati csoportját, Farcád az első az ötödik ligában, a Gólimpiákosz a VI. Liga első helyét már rég kibérelte.

Foci

Szombaton és vasárnap a tizenkettedik fordulót rendezik a megyei labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk az eredményeket.

Foci

Két forduló van még hátra a megyei labdarúgó-bajnokság őszi idényéből. Mutatjuk a tizenkettedik forduló programját.

Kézilabda

Hét góllal is vezettek az udvarhelyiek, végül csak eggyel győztek. Megvan az első idegenbeli győzelem.

Foci

Nagyot harcolt az egy pontért a Székelyudvarhelyi Futsal Klub. Mutatjuk a gólokat.

Foci

A második helyezett Dunărea Călăraşi-t fogadja az élvonalbeli bajnokság nyolcadik fordulójában a Székelyudvarhelyi Futsal Klub.

Foci

A francia válogatott és a PSG volt mestere is gratulált a fiúknak a döntők után. Szécsi, Szabi és Bogyó mesélnek.

Foci

Az éllovasok megtartották helyüket a tabellákon. A VI. Ligában már ismert az őszi bajnok is.

Foci

Mind hazai győzelmek születtek a megyei bajnokság szombati játéknapján. Mutatjuk az eredményeket.

Kézilabda

Hét gólos győzelemmel vágott vissza az első fordulóban elszenvedett egy gólos vereségért a Szejke SK a nagyváradiaknak.

Foci

Mutatjuk a párosításokat, illetve a mérkőzések időpontját.

Foci

A román futsal válogatott szövetségi kapitánya így köszönte meg az udvarhelyieknek a biztatást.

Foci

Két meccset is játszott a városi sportcsarnokban a román válogatott a világbajnok spanyolok ellen. Mutatjuk, mi történt.

Foci

Hétvégén a tizedik fordulót rendezték a megyei és körzeti bajnokságban. Az egyik tabella élén ismét változás történt.

Foci

A részeg játékosokkal van a legnagyobb gond, de a közönséggel sem könnyű. Kovács Tamás játékvezetővel beszélgettünk.

Kézilabda

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda A-osztályban a szèkelyudvarhelyi kézilabda csapat.

Foci

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó bajnokságban. Hétvégén is voltak meglepetések, amik változást hoztak a bajnoki tabellákon.

Foci

Kilenc fordulót kellett várniuk a homoródalmási szurkolóknak, hogy csapatuk megszerezze az első győzelmet. Az eredményekért kattintsanak.

Foci

Király Gáborral, a magyar válogatott egykori kapusával, válogatottsági rekorderével, a szürke mackónadrágos legendával beszélgettünk.

Foci

Bemutatkozott hazai pályán a Vasas Femina, az Alexandriai Universitatea látogatott a sétatéri stadionba.

Kész haszon

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi világkupára, ahol még a játékvezetőink is jelen lesznek.

Képriport

Van egy bringás a városban, aki úgy repül a dombokon a biciklivel, mintha madár lenne.

Most a főoldalon

Nahát!

Éppen bemászni készült a kéménybe egy udvarhelyszéki faluban.

Lyukasóra

Megmutatjuk, ki az a nyolc fiú és lány, akinek gólyakorona kerülhet a fejére. Szavazz a szerinted legvagányabb párra!

Egyéb sport

A világbajnok úgy látja, nem volt elegáns, hogy a tudta nélkül bonyolították le a selejtezőt. A klubelnök nem tudta, hogy Szécsi még teqballozik.