A megyében Beton Hofival indul a fesztiválszezon

Beton Hofi nem először lép fel Erdélyben, 2022-ben a Vibe Fesztiválon volt jelenése, fotó: a Vibe Fesztivál Facebook-oldala

Előadásokkal, koncertekkel, bulikkal, sport és szabadidős tevékenységekkel csalogat a csíkszeredai második alkalommal megszervezett Cloud Youth Fesztivál május 5. és 7. között. A városi park helyett idén a Petőfi utca 35., 37. és 39. szám alatti udvarokban várnak a szervezők a

következő programokkal.

Pénteken, május 5-én 17 órakor nyitják meg a kapukat az úgymond nulladik nappal, amikor főleg bulikkal készülnek a szervezők: DJ Aykai Ádám, Cosmis és Stubbs, a Bonzon és Boost mellett többek között a székelyudvarhelyi Czika is felel majd a hangulatért.

A szombati nap

sokkal korábban indul és színesebb programokkal is vár. 12 órától Madaras Andrea, a Sapientia oktatója tart panelbeszélgetést arról, hogyan formája át egy gyógyíthatatlan betegség egy fiatal lány életét, majd az Aranyélet című magyar sikersorozatból is ismert Fekete Zsolt előadásán vehetsz részt. 13:30-tól Benedek István beszél majd a Z generációs médiahasználati szokásokról, főleg a TikTokról, majd Tibi Atya, azaz Tóth Máté következik.

Kikelt a kínai kakukktojás, még a nagyi is ezt eszi

Lesz vállalkozói kerekasztalbeszélgetés, önismereti panel többek között Szalay Zsuzsannával. A tudatos életmódról Ficz Antal, tréner, Molnár Ildikó, egy csomagolásmentes bolt tulajdonosa és Szakács-Paál István, a Harghita Business Center igazgatója beszél.

Délután a koncerteké a főszerep: a Jammy, a DreamFlow és a Lunda után, 20 óra 50 perctől az idei fesztivál egyik headlinere, a Bohemian Betyars lép fel, a koncert utáni bulifelelősök között pedig ott találjuk a székelyudvarhelyi Ugly Astronautot is.

A vasárnapi

panelbeszélgetések során a párkapcsolatokat és technológiát boncolgatják a meghívottak, az előbbi témakört Miklós Csongor pszichológus, Gergely Orsolya szociológus és Mészáros Andrea szexuálpszichológus. 14 órától Nagy Lajos vállalkozó a mobilalkalmazások értékteremtéséről, Szilágyi Levente az alkalmazások rólunk, fogyasztókról gyűjtött adatairól beszél, míg Szenkovits Annamária mesterséges intelligencia kutató a Chat GPT-ről tart előadást.

15 órától beerpong bajnokságon, drámapedagógia és divat workshopokon lehet részt venni, mielőtt 17 órától color run kezdődik. 18 órától pedig a koncertek az Annem Trióval, Manóval és Gregorral, majd az erdélyi rap fenegyerekeivel. 22 órától a fesztivál másik sztárfellépője, Beton Hofi következik, amit a székelyudvarhelyi BRNY buliján lehet levezetni.

A kiállítások mellett lesznek állandó programok, például E-Sport vagy társasjáték. A részletes program megtalálható a fesztivál Facebook-oldalán.

Jegyeket, bérleteket:

A háromnapos bérleteket ide kattintva lehet beszerezni 50 lejért, de a helyszínen lehetőség lesz napi jegyek vásárlására is, amelyek 12 és 21 óra között 20 lejbe, 21 óra után 30 lejbe kerülnek – hívják fel a figyelmet a szervezők.