Tamás Szabolcs játékára nem volt ellenszer

Fotó: A Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub Facebook-oldala

Megrendezte a 2020-as felnőtt asztalitenisz megyei bajnokságot a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség a járványügyi szabályok betartásával: a résztvevők külön csoportokban, előre meghatározott időpontokban álltak asztalhoz.

A selejtező csoportokat követően tizenhatan jutottak a főtáblára, többségben a Székelyudvarhelyi Asztelitenisz Klub játékosai, kiegészülve Nistor József és Dombi Tihamér csíkszeredai, valamint Zakariás Szabolcs felsőboldogfalvi és Szabó Attila amatőr székelyudvarhelyi játékosokkal.

A legjobbak között többnyire a papírforma szerint alakultak az eredmények, az elődöntőbe a jelenlegi legjobb formában lévő játékosok jutottak be, Sánduly Levente Jenei Barnabással nézett szembe, a másik ágon pedig a dr. Mózes Gyula és Tamás Szabolcs mérkőzés zajlott.

Jenei közel volt a meglepetéshez, az első számú kiemelt Sánduly ellen 2-1-es szettállásnál, 10-7-ről veszítette el az elődöntőt, Levente magabiztossága az utolsó pillanatban is jól működött, és elsőként jutott a döntőbe. A másik ágon Tamás Szabolcs magabiztos győzelemmel jutott a döntőbe, Mózes Gyulát 3-0-ra győzte le.

A döntőben tovább folytatta remek játékát Szabolcs, Leventének ezúttal csak egy szettre futotta a mérkőzésen, Szabolcs játékára nem volt ellenszer, magabiztosan nyerte a felnőtt versenyt – számol be róla weboldalán a klub.