Többet tudnál meg Az elveszett levélről?

Rendhagyó közönségtalálkozóra várja február 5-én, szerdán este az érdeklődőket a Tomcsa Sándor Színház. A Fagyi után Ion Luca Caragiale Az elveszett levél című komédiája lesz a téma.

Mivel az előadás a mindennapi és mindenkori politikáról, az érdekek érvényesítéséről, az elkerülhetetlennek látszó korrupcióról, a mindennapi ember politikáról alkotott benyomásáról szól, az előadás néhány alkotójához Hajdó Csaba politológus, önkormányzati képviselő csatlakozik. A beszélgetést a színház igazgatója, Nagy Pál vezeti – írják a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

A beszélgetésen olyan érdeklődőket is szívesen látnak, akik már korábban látták az előadást, vagy attól függetlenül is érdekeltek a témában. A részvétel mindenki számára ingyenes.

Az előadást február 4-én, 5-én és 6-án is játszani fogják este 19 órától, a kerekasztalt pedig a február 5-ei előadás után, 22 órától tartják.

A Tomcsa Sándor Színház tervei szerint minden hónapban szerveznek majd közönségtalálkozót, így az évadban szereplő összes előadás sorra kerül. Ezek célja a néző és az előadás közötti kapcsolat elmélyítése, amit minden alkalommal egy „közvetítő” segít majd.