Tamás Gáborral ünneplik a KözTeret

Tamás Gábor, Zanzibár, Jakab Csaba & Band és Takács Nikolas koncerttel ünnepli a székelyudvarhelyi RMDSZ a KözTér lakossági irodájának egy éves fennállását. A szeptember 22-23. között esedékes KözTér Napokat a Bethlen negyedi parkban találod majd.

A kétnapos rendezvényen több program is fut majd párhuzamosan.

Pénteken 15 órától Isztojka Máté Felnőtt mesék, illetve az alkohol- és drogprevenciós interaktív foglalkozás közül lehet választani. 16 órától fellép a Leroly Dance tánccsoport, ezalatt megkezdődik a klubdélután az MCC sátrában. 17 órától a Caritas-os szépkorúak vicces műsora kezdődik. A 18 órai hivatalos megnyitó után fellép Jakab Csaba & Band és Takács Nikolas, majd hív magával a Hargitára Tamás Gábor.

Szombaton 13 órától a 21. század gazdasági kihívásai, a fenntartható gazdaság lesz a téma dr. Toldi Ottóval, az MCC Klímapolitikai Intézetének szenior kutatójával és Antal Lóránt szenátorral. Utána az MCC Casinóban a sejtelmes című A tétek és tettek világa következik, majd Veronaki gyerekkoncert. 18 órától Benedek István egyetemi adjunktus tart előadást a generációs médiahasználatról a közösségi média korában, arról hogy mi változik a TikTok térnyerésével. A napot Zanzibár koncerttel zárják 20.30-tól.

Pénteken 15 órától és szombaton 11 órától az esti koncertek kezdetéig lakossági fórumot tartanak, párbeszédet folytatnának a lakókkal a város jövőjéről. Egész napos gyermekfoglalkozást is szerveznek a Köz gyereksátorban.