Szoktatok családban pingpongozni?

Idén megrendezik az asztaliteniszezők számára a Nagy Ferenc Emlékversenyt a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban.

Augusztus 19-én, szombaton 10 órakor kezdődnek a mérkőzések a különböző korkategóriáknak: a 15, a 13, a 11 és a 9 éveseknél fiatalabb fiúknak, illetve lányoknak külön versenyt szerveznek.

A nevezők létszámától függően minden korosztályban selejtező csoportok lesznek, itt lehet majd kivívni a főtáblára való felkerülést, ahol egyenes kieséses rendszerben zajlik tovább a bajnokság. A selejtező csoportokból az első két helyezett jut a főtáblára, a nem továbbjutó sportolók a vigaszágon folytatják, amely szintén kieséses rendszerben zajlik – írják a szervezők, hozzátéve, hogy, amennyiben az idő engedi, a kisebb korosztályok a nagyobb korosztályokban is indulhatnak.

Nevezni a gyorgyistvan80@gmail.com email címen lehet augusztus 14-én 12 óráig. Ebben kérik megírni a sportoló nevét, születési dátumát, képviselt klubját és a kategóriát, amelyben indulni fog. A nevezés 20 lejbe kerül.

Ami a díjakat illeti, az oklevelek, érmek és kupák mellett Butterfly sportszerekkel, és utalványokkal gazdagodhatnak az ifjú asztaliteniszezők.

Másnap, augusztus 20-án a családok is versenybe szállnak.

Itt két kategóriát hirdettek meg a szervezők: azoknak a családoknak, amelyben 6-12 éves, illetve 13-16 éves gyermekeik vannak.

A versenyben kétfős csapatok vehetnek részt, testvérek esetében a szülő helyett elsőrangú felnőtt rokon is indulhat az egyik testvérrel, amennyiben a szülő is versenyzik a másik testvér oldalán. Fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt nevezhetnek, családon belül a cserejátékos lehetősége is fennáll – írják a szervezők, tisztázva, hogy gyerek játszik gyerek ellen, felnőtt felnőtt ellen, döntetlen esetén páros mérkőzés dönt a továbbjutó sorsától.

Akárcsak egy nappal korábban, minden korosztályban selejtező csoportok, majd kieséses főtábla rendszerben zajlik a verseny.

A díjakra és a nevezésre a fent leírtak érvényesek, annyi különbséggel, hogy a családi tornára augusztus 19-én délig várják a jelentkezőket a gyorgyistvan80@gmail.com email címen.

Ugyanezen az emailcímen, vagy a 0740.154.486-os telefonszámon lehet további információkat kérni a tornával kapcsolatban György István szervezőtől, „keressék bizalommal”, biztatnak.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »