Szendvics, ami minden oldaláról vajas

Kóstoltál már toast szendvicset? A szendvicset, ami vajas, sonkás, sajtos és úgy töltöd fel öntettel, ahogy az neked jól esik!

Olyan illatok töltik meg az üzletet minden reggel, hogy a jóllakott ember nyála is összefut – mesélik a Vidéki Cukrászdájában dolgozók, pedig ők már igazán megunhatták volna. De nem.

A kenyerek polcra helyezését követően a szendvicsekhez és salátákhoz szükséges hozzávalókat készítik elő, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig friss.

A Vidéki toast szendvicse a munkába igyekvők egyik kedvenc reggelije lehet, ami remekül kiegészíti a reggeli a kávét.

Hozzávalók 1 adaghoz

  • 3 szelet toast kenyér
  • vaj
  • 1 szelet Dália sajt
  • 1 nagy szelet sonka
  • 1 saláta lapi
  • pár karika kápia paprika

Elkészítés

Válasszunk három szép szelet Vidéki toast kenyeret, melyeket egyenként aranybarnára pirítunk, majd a két zárószeletet egyenként kenjük meg vajjal, míg a középső szelet mindkét oldalát.

Az alsó szeletre salátát és dália sajtot helyezünk, aztán ráborítjuk a középső szeletet, amire sonka és paprika kerül s végül beborítjuk, majd mehet vissza a sütőbe, míg eggyé olvadnak a hozzávalók. A kész szendvicset ízlés szerint kecsappal, majonézzel fogyaszthatjuk.

A cikk megjelenését a Vidéki Pékség támogatta.

Toast szendvicsért, Melbáér, Levendulás sütiért és további finomságokért látogass el a Vidéki Cukrászdába, ahol kipróbálhatod a nyári teraszt is. A Vidéki Cukrászdát megtalálod Székelyudvarhelyen, a Győzelem utca, 12 szám alatt.

További Vidéki üzletek:

Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc utca, 12 szám.
Székelyudvarhely, Kisköved utca, 10/2 szám.

Hamarosan Székelyudvarhelyen, a Függetlenség utca, 9/4 szám alatt is megtalálod őket.

Â