Számukra ez a legjobb játék, ami csak létezik

Fotó: KOVÁCS SÁNDOR, az egyesület tagja

Színek és fények játéka a természetben című fotókiállítást március 7-én, kedden 18 órától nyitja meg Szabó Károly dokumentarista fényképész a művelődési ház koncerttermében. A kiállítás házigazdája Simon Mária Tímea, a Művelődési Ház igazgatója.

Fotósként szeretünk játszani, szeretünk gyerekszemmel nézni a világra, mindenre rácsodálkozva, s amit érdekesnek találunk, azt szeretjük megörökíteni úgy, ahogyan mi látjuk. Számunkra ez a legjobb játék, ami csak létezik. A világ sokféle látnivalói között kedvenc játszóterünk a természet, ahol mindig újabb és újabb színben és fényben találjuk a minket körülvevő világ csodáit: tájakat, állatokat, növényeket, időjárás-jelenségeket – írják magukról és kedvenc játékukról a kiállítást szervező Spektrum Fotó Egyesület tagjai.

Az eseményen fotó és filmfelvételek készülnek, az eseményen való részvétel beleegyezést jelent abba, hogy a résztvevő szerepelhet ezeken a felvételeken, amelyeket a Művelődési Ház programjainak népszerűsítése céljából felhasználhat – jegyzik meg a Facebook-esemény leírásában a szervezők.