Szabadulj meg környezettudatosan az elektromos hulladéktól!

Szombaton, október 19-én környezettudatosan válhatunk meg az otthon felgyűlt, használaton kívüli elektromos gépektől. Délelőtt 10 és délután 5 óra között a már megszokott gyűjtőpontokon – Kaufland parkoló, Digitál 3 parkoló, Szombatfalvi vasútállomás, Tábor negyedi Szuper üzlettel szembeni parkoló – várják a hulladékot.

A leadott szemetet (ép formában leadott fagyaszóládák, hűtőszekrény, fagyasztó, mosó- és mosogatógép, ruhaszárító, légkondicionáló) 20 lej értékű ajándékutalványra, sőt tombolára is válthatjuk. Utóbbi felhasználásával fél hattól a Kaufland parkolóban sorra kerülő sorsoláson blenderrel, vasalóval vagy mixerrel gazdagodhatunk.

Újdonságnak számít, hogy az idén az elhasznált háztartási olajat is le lehet adni. Fontos, hogy megtanuljuk a lefolyóba öntött olajjal ártunk a környezetünknek – hívják fel a figyelmet Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának oldalán.

Bővebb információkért és a nagy mennyiségű elektromos hulladék elszállításáért a 0800444800 vagy a 0741233257 telefonszámokat tárcsázhatjuk.

Kiemelt kép: unsplash.com