Sűrű hét a színházban

Többszöri halasztás után újra játssza, december 21-én 19 órától a színház társulatához ettől az évadtól csatlakozott fiatal színművész, Pásztor Márk a Humoreszkek című egyéni előadóestjét.

A Tomcsa Sándor novellái alapján összeállított elődás a mindennapi élet kis helyzeteiről szólnak, melyekben fondorlatos ügyességgel találja meg mindig a humort, az iróniát, a szívszorító párhuzamokat. Főszereplője, az éhezést művészi szintre vivő író olykor nagy tételben való paprikakereskedésre vállalkozik, máskor létfilozófiai vitába bocsátkozik egy medvével – áll a társulat hozzánk eljuttatott ajánlójában.

December 18-án és 19-én, kedden és szerdán este 7 órától Tomcsa Sándor Műtét című vígjátékát is játssza a társulat, a színészek zenekara pedig szerdán fél 10-től az előtérben ad ünnepi koncertet, de nem karácsonyi dalokkal. A koncertre a belépés ingyenes.

Az előadásokra jegyek válthatóak hétköznaponként 11 és 14, valamint 15 és 17 óra között, illetve előadás előtt egy órával a színház jegypénztárában. További információk: 0266212131 / 0743212131