Összeverekedtek az udvarhelyi sofőrök a parkolóhely fölött

Kisebb tömeg, több rendőrautó a csereháti lakónegyed egy utcáján. Kedd esti jelenet a naplementében.

Nagy erőkkel felvonultak a helyi és állami rendőrség munkatársai, valami történik a Csereháton – küldte egy előfizetőnk a képet és a hírt kedden.

Mint utóbb kiderült, két sofőr a parkolóhely fölött összeszólalkozott, majd a tettlegességig fajult a dolog, ezért volt szükség a rendőrségi jelenlétre. Az ügyben büntetőkivizsgálás indul ütlegelés és más erőszak vádjával, közölte portálunkkal Maria Plumbu, a Hargita megyei rendőrség sajtószóvivője.

20 óra 16 perckor kértek tőlünk segítséget a 112-es számon keresztül, SMURD-os kollégáink a helyszínről egy 22 éves pácienst szállítottak el, aki fej- és arcsérüléseket szenvedett – nyilatkozta portálunknak Alina Ciobotariu, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője.

Valóban volt egy ilyen eset sajnos, a parkolóhely fölött összeverekedett két ott lakó személy, mindketten kórházi ellátásra szorultak. A másik sofőr is rosszul érezte magát a mentők távozása után, ezért kollégáim bevitték a kórházba – erősítette meg és egészítette ki a hírt Katona Lóránt, a helyi rendőrség igazgatóhelyettese.