Mikor zár a bazár?

Lesz idő vásárolni, de nem árt előre felkészülni a rövidített nyitvatartásra.
A kép illusztráció

Jó szokásukhoz híven kitűzték bejáratukhoz vagy feltették honlapjukra az ünnepi nyitvatartás programját az udvarhelyi üzletek. A város egyetlen non-stop boltja a Bethlen negyedi park mellett, a Dávid Ferenc téren van, de a benzinkutak is nyitva lesznek.

Az élelmiszerüzletek jó része szombaton és vasárnap még a megszokott program szerint nyit, hétfőn már rövidített programban, kedden mindenhol zárva lesznek, van, ahol szerdán is, csütörtöktől pedig a legtöbb helyen újra rendes program szerint várják a vásárlókat.

A Szuper üzletlánc egységei vasárnap zárva tartanak, kivéve a Kőkereszt térit, amely reggel 8-tól este 8-ig nyitva lesz, akárcsak a két Merkúr üzlet.

Hétfőn reggel 8-tól 15.30-ig lesznek nyitva a Szuperek, a Kőkeresztnél este 8-ig, a Merkúrok pedig 16 óráig. Kedden minden Szuper és Merkúr zárva lesz, szerdán a hétfői rövid programot követik, csütörtöktől pedig a rendes program szerint lehet vásárolni.

A Kolibri üzletek szombatig rendes programban (7-21) működnek, vasárnap zárva, hétfőn 7-18, kedden és szerdán zárva, csütörtöktől pedig újra 7-21 órákban fogadják ügyfeleiket.

A nagyobb áruházak

a következő program szerint működnek az elkövetkező héten:

Lidl (Bethlen Gábor utca): Szo-V: 7-22, H: 7-18. K-Sze: zárva, Cs-Szo: 7-22.

Kaufland: Szo-V: 7-22.30, H: 7-17, K: zárva, Sze: 9-15, Cs-V: 7-22.30

Penny (Vásártér utca): Szo-V: 7-23, H: 7-18, K: zárva, Sze: 9-16, Cs-V: 7-23.

A Vidéki Pékség Rákóczin és a Bethlen negyedi Deák Ferenc téren található üzlete nyitva tart szombaton 7-14, vasárnap zárva, hétfőn 5-18, kedden és szerdán zárva, csütörtöktől pedig 5-18 órák között.

A központi, Eötvös utcai Harmopan kenyérüzlet hétfőn 7 és 16 óra között tart nyitva, 25-én és 26-án zárva lesz, viszont a szombatfalvi, Ion Creangă utcai üzletben 10 és 14 óra között friss, meleg kenyeret ígérnek karácsony másodnapjára.