Megvan a szentegyházi kórház programja

Fotó: archív / Máté Emőke

Közzétette a Szentegyházi Egészségügyi Központban zajló szakrendelések programját a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház. Nemrég arról számoltunk be, hogy a csíkszeredai kórház alárendeltségébe tartozó szentegyházi központban zajló szakrendeléseknek nincs nyilvános órarendjük, illetve megkeresésünkre sem szolgáltak ilyesmivel. 

Nemrégiben jelentették be, hogy a megye második mágneses rezonancia gépe a Szentegyházi Egészségügyi Központban működik, erről itt olvashatsz.

Végül május 26-án, pénteken a megyei kórház Facebook-oldalán tették közzé a programot, eszerint belgyógyászati, nőgyógyászati, bőrgyógyászati, pszichiátriai, sebészeti, fizioterápia-reumatológiai, neurológiai és urológiai rendelés zajlik az alegységben. Előzetes bejelentkezés alapján, családorvosi beutalóval lehet igénybe venni a szakrendeléseket, amelyekben közreműködnek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház orvosai. Időpontot kérni a 0266.246.016-os és a 0758.250.733-as telefonszámokon lehet. 

A program szerint belgyógyászati rendelés minden hétköznap 12 és 14 óra között zajlik, a nőgyógyász hétfőnként 8 és 15 óra között elérhető, a bőrgyógyászat és a pszichiáter keddenként 12 és 14 óra között fogadja a pácienseket. Szerdán 12 és 14 óra között sebészeti rendelés zajlik, csütörtökön 11 és 18 óra között tart nyitva a fizioterápia-reumatológia. Ideggyógyászati és urológiai vizsgálatokat pénteken 12 és 14 óra között végeznek. 

Â