Iskolapadba ültetnének, hogy jól menjen a vállalkozásod

Iskolapadba ültetnék azokat a fiatalokat, akiknek már van vállalkozásuk, de nem több mint 3 éve, és az még nem pörgött fel. És azokat is, akiknek már van vállalkozási ötlete, de még cégbejegyzés előtt állnak. A Harghita Business Center vállalkozói iskolájába várják őket egy kéthétvégés készségfejlesztő workshopra. 

Hogy fog ez kinézni?

Az első hétvége (november 25.–27.) vállalkozói személyiségfejlesztésről fog szólni, a tanulók itt szembesülhetnek a hiányosságaikkal, kompetenciáikkal, amelyeket a jövőben fejleszteniük kell.

A második hétvége (december 2.–4.) jogi kérdések megbeszélésével indul, majd szombaton marketing alapismeretekkel folytatódik, szó lesz az online hirdetéseszközökről, a Google-ről, Facebook-ról, Instagram-ról. A képzés utolsó napján, vasárnap a számviteli kérdések, adózás, mérlegolvasás kerülnek majd szóba.

A képzésen olyan szakemberek lesznek jelen, mint Barkász Gabriella vezetési tanácsadó, szervezetfejlesztő, Fleisz Kinga pszichológus, tréner, case manager, Lukácsi Katalin ügyvéd, Kállai Emánuel marketingszakértő, Szilágyi István közgazdász, adószakértő, egyetemi oktató.

A képzésre vasárnapig, november 20-áig lehet jelentkezni ide kattintva, a részvétel ingyenes.