Így juthatsz ki Csík felé a városból

Az aszfaltozási munkálatok miatt november 24-én, pénteken reggel 8:15-től szombaton, november 25-én estig forgalomkorlátozásra kell számítani Székelyudvarhelyen a Bethlenfalvi úton, a terelőút és a Kadicsfalvi eltérő közötti szakaszon – értesít Facebook-oldalán a helyi rendőrség, amely bejegyzésében kerülőútvonalakat is ajánl a sofőröknek.

A munkálatok ideje alatt a jelzett útszakaszt a személygépjárművek a Nicolae Bălcescu utca irányából a Vizigótok, Rét és Kadicsfalvi utcák útvonalán tudják kikerülni, a Bethlenfalvi út és a város fenyédi kijáratának irányába, illetve fordítva, a Bethlenfalvi útról a városközpont irányába.

Azok a személygépjárművek, amelyek a Bethlen-negyedből vagy a Fások utcáról tartanak Fenyéd irányába, a munkálatok ideje alatt a Cipészek, Lakatosok, Keresztvápa, Termés és Bükkfa utcákon haladva kerülhetik ki a jelzett útszakaszt, illetve fordítva, a Bethlenfalvi útról a városközpont irányába.

A teherszállító gépjárműveket nem érinti a forgalomkorlátozás, őket ugyanis szakaszosan engedik tovább a munkálatok ideje alatt – írják. Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy tartsák be a helyszínen tartózkodó helyi rendőrök utasításait és a kihelyezett táblák jelzéseit.