Hargita Kézilabda Klubbal is mi van?

Fotó: archívum/GÁL ELŐD

Hargita Kézilabda Klubbal is mi van? – kérdezhetnénk, hiszen az együttesről egy hónappal ezelőtt hallottunk utoljára, ennyit szünetelt ugyanis a másodosztályú női kézilabda bajnokság a hatodik forduló előtt.

Mester Zsolt együttese október 22-én játszotta utolsó meccsét Piatra Neamț ellen. Jól is jött az udvarhelyi csapatnak a pihenő, hiszen az említett mérkőzést 41-24 arányban kapták ki, és amíg legjobbjuk, Ördög Andrea öt gólig jutott, az ellenfél csapatából öt játékos is minimum hét alkalommal talált be.

Óriási változáson esett át a Hargita

Magasabb célokat tűztek ki a nyári edzőtáborban.

Egyébként szép szezonkezdést láthattunk a Hargitától, az első három forduló után két nyert meccsel a bajnokság első fertályában foglaltak helyet, és – az előző évek eredményeit nézve – megkérdőjelezhetetlen a fejlődés. Eleve magasabb célokat tűzött ki az idényre a csapat, mondta nekünk Mester Zsolt még a szezont megelőző edzőtáborban.

A csapat jelenleg hatodik a másodosztályos csoportjában, de csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg Iași csapatát, és éppen Iași érkezik a sportcsarnokba a hatodik forduló során.

A bajnokság jelenlegi állása:

Így a meccs – amelyet szombaton, november 19-én 13 órától rendeznek a városi sportcsarnokban – különös téttel bír: maradni a középmezőnyben, vagy visszaesni a tabella hátsó felébe.