Hangolódj hagymás zsíroskenyérrel és filmekkel az ünnepre

Karácsonyra hangolnak a TÉRben, három filmvetítést is szerveznek még az ünnep előtt. Terítéken lesz a Drágán add az életed, az Igazából szerelem, hagymás-zsíros kenyér, forró tea és egyéb fincsi ropogtatnivalók – derül ki a szervezők által közzétett Facebook-esemény leírásából. 

Az első est december 5-én lesz, ekkor fogják vetíteni a Drágán add az életed (Die Hard) című filmet. December 12-én az Igazából szerelem (Love actually) következik, a harmadik dátumon, december 19-én pedig „ti dönthettek”, írják a szervezők. 

Mindhárom dátum keddre esik, és mindig 18:30-kor indítják a filmet a TÉR-ben. A belépő 15, pároknak 25 lej, kiscsoportoknak (4+ fő) 10 lej/fő. A bejegyzésben figyelmeztetik az érdeklődőket, hogy a szervezők megnézik az érkezők zokniját és akinek a legkarácsonyibb vagy legmikulásosabb, esetleg a legrénszarvasosabb lesz a lábán, az ingyen is részt vehet az eseményen. 

A filmezésekre készülnek hagymás-zsíros kenyérrel, forró (mézes-citromos) teával és mindenféle édes ropogtatnivalóval, „de pattogtathatunk kukoricát is, hogy legyen igazi a moziélmény”, teszik hozzá.

A vetítéseken való részvétel korhatára 16 év.

Kiemelt kép: TÉR Facebook-oldala