Ettől lesz hangos a Bethlen negyedi park

Fotó: OliverFromEarth Facebook-oldala

Heincz Gábor Biga és OliverFromEarth irodalmi, könnyűzenei ingyenes koncertjére várnak, a Bethlen-negyedi Dávid Ferenc térre augusztus 8-án, este hét órára.

A Paronim – Petőfi KultPlusz névre keresztelt koncert során megismerhetjük “az alkotást, a dalszöveg és a dal születése mögötti, irodalmi inspirációkat, a zenésznek ihletként szolgáló költeményeket”, emiatt lesz különleges ez a koncert, ígéri közleményében a Művelődési Ház.

A zenészek a kortárs és klasszikus szerzőkhöz fűződő viszonya és Petőfi-feldolgozásaik éppúgy témái lesznek a programnak – amelynek Juhász Anna irodalmár lesz a házigazdája –, mint a zenei improvizáció.

Az OliverFromEarth 2016-ban alakult. A ByTheWay nevű fiúbandában megismert, producerként és színészként is tevékenykedő frontember, Patocska Olivér saját szerzeményein kívül más ismert előadók szerzője is, és irodalomrajongó.

Heincz Gábor Biga énekes, előadó, az Eurovíziós Dalfesztivál többszörös magyarországi döntőse, emellett szintén számos hazai művész és zenekar alkotótársa.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »