Emma királynő karácsonyi frizurája és újévi üzenete

Immár hagyománnyá vált, hogy ünnepekkor az udvarhelyi királyi ház bemutatja a királynő új hajviseletét, ahogy az is hagyománnyá vált, hogy a Bányai fodrászat szakos diákjai ünnepek közeledtével frizurákat készítsenek a hajléktalanszálló lakóinak.

A szállóban lakó hajléktalanok idén is nagyon boldogan várták a diákokat, többen közülük a húsvéti jótékonysági esemény óta nem vágattak hajat. Mindenkinek olyan frizurát készítettek a fodrásznövendékek, amilyet kért. Emma királynő egy gyönyörű mesebeli frizurát kért.

Hajvágás közben a királynő a királyi ház újévi üzeneteit tolmácsolta. Boldog, szebb jövőnk lesz, mondta Emma, ezt látja. Nemzetközi üzenetében azt emelte ki, hogy „Mind Isten gyermekei vagyunk, nem számít, ce naţionalitate eşti.” Végül a királynő a férfiaknak is tartogatott néhány jókívánságot: „A palavessző jól álljon, s a mezge mozogjon!”

Emma királynő hálás az udvarhelyi alattvalóinak, köszöni nekik a szeretetet. „Tíz éve kerültem fel a Youtube-ra. Ki tudja, hányan nyomtak meg a nagyvilágban!” – mondja hamis mosollyal, és köszöni az Istennek, hogy adott neki dumaképességet.

Emma királynő tavalyi karácsonyi frizuráját és a Bányaisok projektjét bővebben az Emma királynő új frézája című tavaly karácsonyi fotóriportunkban mutattuk be.

Éljen a Királynő!