Egyfeszt a szórakozáson jár az eszed?

Nincs még programod a hétvégére? Akkor irány Gyergyó! Közel 800 program közül válogathatsz, ha ellátogatsz az Egyfesztre.

Lesz felolvasószínház, kirakatszínház, mesterségekkel kapcsolatos bemutató, kézműves vásár, előadások, bor- és sajtkóstoló, népzene, néptánc és táncház. A Gasztró utca hagyományos ízekkel vár, többféle vezetett túrán is részt vehetsz, elmerülhetsz a borszéki ásványvizes medencékben, esztenára látogathathatsz, megismerkedhetsz a gyógynövényekkel.

Akik pedig a zene miatt mennek, azok válogathatnak, hogy a Bagossy Brothers Company, Goran Bregović, Boban Marković, a Csík Zenekar, a Hooligans, a Kiscsillag vagy a Zenevonat és Charlie koncertjét hallgatnák meg inkább.

A gyereket se hagyd otthon, mert azt ígérik a szervezők, nekik is lesz miből válogatni, a legtöbb programnak van gyerekverziója, de emellett mesefoglalkozások is lesznek, sőt, retro játékokkal is megismerkedhet például.

A teljes programot az egyfeszt.ro oldalon találod meg, itt kategóriák, helyszínek és napok szerint is válogathatsz a programok közül.

A fesztivál teljes idejére szóló jegy ára 50 lej, a napijegy pedig 20 lej, ezek a nagyszínpadi koncerteken kívül minden eseményre érvényesek. A Nagyszínpadhoz szóló napijegy 30 lejbe kerül. Külön árkategóriába kerülnek a Gyergyói-medencében élők és a gyerekek, nekik 25 lej a bérlet, ami a nagyszínpadi koncerteken kívül mindenre érvényes, illetve a 6 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Nagyjából minden lehetőségre van még 2000 elérhető jegy, itt megtalálod őket.