Díszekből épít iskolát a Waldorf

Kinyitotta online adventi bazárját az Udvarhelyi Waldorf, a teljes befolyó összeget az iskolájuk építésére szánják.

Kézműves, természetes anyagokból készült adventi, karácsonyi díszeket és különféle ruházati cikkeket (nemezelt bakancsot, válltáskát, kötött pelerineket), háztartási eszközöket (tálkák, fogasok, lapítók, üvegcsék), festett képeket, ékszereket lehet vásárolni. A termékeket helyi pedagógusok, szülők, nagyszülők és gyerekek készítették, és vállalkozók, civilek is csatlakoztak az akcióhoz.

A teljes kínálatot itt lehet megtekinteni, a fotókra való kattintás után látszik a leírásban, ha már elkelt az adott darab. Ha még elérhető, a rendelés módja a következő:

Küldj egy emailt a waldorf.bazar.udv@gmail.com címre, amiben feltünteted a teljes neved, a termék nevét és számát (ha több is van belőle) és a darabszámot.

Példa: Kovács János. Horgolt labda 5-ös, 12-es, egy-egy db; Levendulavíz (180 ml) 2 db; Gyapjúfilcből készült cica 1-esből 2 db, 2-esből 1 db.

A rendeléseket az emailek érkezési sorrendjében rögzítik, és minden levélre igyekeznek válaszolni. A bazár lezárta után előkészítik a csomagokat, és november utolsó hétvégéjén osztják ki. A bazár 2021. november 21-én éjfélig tart.