Családos programok, pokrócot hozzatok!

Kétnapos, családoknak szóló eseményt szervez a KÖZ. és a polgármesteri hivatal Szejkefürdőn – olvasható a közös Facebook-eseményükben. Az esemény augusztus 11–13. között lesz, péntektől vasárnap hajnalig lehet részt venni „családépítő” tevékenységeiken.

Pénteken, 11-én

17 órától a kamaszok kapcsolódhatnak ki, a fiatal kezdő zenekarok kipróbálhatják magukat a „szabad színpadon”, majd együtt bulizhatnak az udvarhelyi fiatal tehetségek koncertjein: 20 órától 6 Chapter, 21:30-tól a Dissorder fog fellépni. 23 órától DJ Hooni táncoltatja azokat, akik hajnalig ropnák.

Szombaton, 12-én

a kisgyermekek kreatív foglalkozásokon próbálhatják ki magukat: 10 órától bútorfestés, agyagozás és egy játszó- és alkotótéri móka van programon, majd 14 órától nemezelhetnek is. A kismamák és kisbabáik árnyékos „nyugisarokból” figyelhetik a réti eseményeket, hogy majd pihenten vehessenek részt a 17 órától kezdődő, Családi Kerekítő című mondókázáson. 18 órától Zágoni Balázs író-olvasó találkozót tart, később, 19:30-kor pedig a Legendárium premierére vándorolhatnak át az érdeklődők: az Aranycsikó filmet először vetítik. Piknikhangulatot és koccintást is ígérnek, gasztrosátorral pedig a betevő falatot biztosítják, hogy az esti koncert közben senki ne éhezzen vagy szomjazzon: Szabó Balázs Bandája fog fellépni 20 órától. A koncert után, 21:30-tól Isztojka Máté tábortűz körüli mesekocsmát tart, azt ígérik, nem a tűztől fog pirulni a hallgatóság.

Jegyeket a KÖZ. kávéházban, a Tompa László utca 29-es szám alatt vásárolhatsz, 9 és 14 között van lehetőséged rá. Napijegyeket árulnak, ezek 25 lejbe kerülnek felnőttek, 10 lejbe gyermekek számára, az egy év alatti kicsiknek ingyenes a belépés.

A kiemelt kép illusztráció.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »