Bikinivel, tűzijátékkal ünnepelnek a kápolnásiak

A XIII. Falunapokra készülnek a kápolnásfalusiak július 7. és 9. között. Lesz sütés, főzés, utcabál, tűzijáték, Titán, Luca Balduccio, Buggz Bunny, Triász és Bikini koncert is.

Pénteken,

19 órától „bemelegíti” a közönséget a három napos mulatozásra dj Lazy. Este 22:00-tól fellép a Titán, akiket ismét dj Lazy vált majd le.

Szombaton

korán indul a nap, főleg azoknak, akik előző este még buliztak, hiszen 7 órától toborzót tartanak a huszárok, a helyi fúvószenekar zenével ébreszti a falubelieket.

11 órától ünnepi szentmise lesz a szabadtéri színpadon, amit a falunapok hivatalos megnyitója követ.

A nap további részében lesz asztalitenisz bajnokság, malacsütés, kézműves foglalkozás, futballbajnokság, gyermek néptánc és zenei előadások, több részletben a Petőfi 200Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház (DEMKI) műsora. Fellépésre készül a Kápolnásfalusi Ifjúsági Tanács (KIT) is.

17 órától Simó István Fenn a Hargitán… című kiállítását nyitják meg a helyi kultúrotthonban.

20 órától Luca Balduccio ad koncertet, olasz slágerekkel szórakoztatja majd a közönséget.

21:30-tól a Buggz Bunny együttes lép fel, 23 órától pedig a Volti zenekar húzza a talpalávalót az utcabálhoz.

Vasárnap

is hasonló lesz az előző naphoz: szentmise, főzés, kézműveskedés, arcfestés, a Székely Gőzössel körbe lehet járni a falut. Lesznek népzenei és néptáncos előadások, fellépnek az Őszirózsák, a kápolnásfalusi szépkorúak. Még több zenés-táncos produkció várható a DEMKI szervezésében.

18:30-tól a Triász lép színpadra, hogy Elveszett jó dalokkal szórakoztassa a közönséget.

22 órától a Bikini ad koncertet, éjfélkor pedig tűzijátéktól lesz hangos a környék. A falunapok utcabállal zárul, amihez a zenét dj Lazy szolgáltatja majd.

Részletes programot ide kattintva találsz.

A kiemelt kép illusztráció / forrás: Bikini együttes Facebook-oldala.