Bejelentették a 2023-as EC első fellépőit

Bejelentette az Electric Castle a 2023-as fesztivál első fellépőit szerdán, december 7-én, így a névsor alapján máris eldöntheted, hogy megvedd-e magadnak az 5 napos bérletet, amelyet most korlátozott számban 200 euró helyett 129 euróért tudsz megtenni.

Szép mentés, Electric Castle! – beszámolónk a 2022-es kiadásról

A fesztivál következő kiadását 2023. július 19. és 23. között rendezik, és a frissen bejelentett fellépők között olyanok is akadnak, akik már a 2022-es kiadás névsorában is megjelentek, de végül nem sikerült eljönniük.

Ilyen például a koronavírust elkapó Peggy Gou, aki helyett Svan Vath kiadójának lemezlovasai ugrottak be és egy egész éjszakán keresztül szórakoztatták a techno és house zene szerelmeseit.

A koreai producer mellett olyan új nagyok

szerepelnek a plakáton, mint Iggy Pop, George Ezra, a Pendulum, a Chemical Brothers.

Ha pedig lejjebb, a „kisbetűs társaság” között is szemezgetünk, megtaláljuk például a Subscribe-ot, a magyar alternatív metál zenekart, akik már a Félszigeten is kényeztettek bennünket néhány alkalommal. Aki Peggy Gout szereti, az Eats Everythingnek is örülni fog, de Sigur Ros, Rezz, Netsky, a Nothing But Thieves, a Subcarpați és az egyszálgitáros Tash Sultana nevére is biztosan sokan felkapják a fejüket.

A további fellépőket, és minden eddig ismert hasznos infót az Electric Castle honlapján találsz, amelyet ide kattintva érsz el.

Kiemelt fotó: az Electric Castle Facebook-oldala