Az uh.ro független, de kíváncsi a véleményedre!

Ilyen boldogak leszünk, ha kitöltöd A KÉRDŐÍVET!

Eltelt félév azóta, hogy az uh.ro elkezdett valami olyat, amit az erdélyi magyar médiában még senki. Hogy fennmaradhassunk és megmaradhassunk politikai-gazdasági szempontból független médiának, előfizetői kampányba fogtunk. Eddig közel 200-an gondolták úgy, hogy számukra fontos, hogy Udvarhelyszéknek legyen egy független hírforrása, ahonnan tájékozódhatnak, ahol szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak, vagy inspirálódhatnak. Még 1.300 előfizetőre lenne szükségünk ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy nincs veszélyben az uh.ro jövője.

Most téged kérdezünk, kedves olvasónk, hogy tudjuk, szerinted mi az, amiben jók vagyunk, és mi az, amiben fejlődhetnénk. A linken található kérdőívet mindössze 5-6 percedbe telik kitölteni, de nekünk nagyon sokat jelent a válaszod.

Amennyiben megadod az e-mailcímed, részt vehetsz a sorsoláson, melynek során 10 negyedéves előfizetést sorsolunk ki a kérdőívet kitöltők között.

A kérdőív végén, akárcsak ezen a linken, feliratkozhatsz heti hírlevelünkre is, amelyben minden hétvégén összefoglaljuk a hét legfontosabb, legérdekesebb eseményeit.

SEGÍTENI AKAROK, LÁSSUK AZT A KÉRDŐÍVET!