Awake: elérhetőek a napijegyek

Augusztus 15-én, csütörtökön startol az Awake Fesztivál harmadik kiadása a Maros megyei Gernyeszegen. Ha nincs kedved a fesztivál teljes idején ott lenni, akkor a napijegyek 109 lejért elérhetőek, a kempinghasználatért 45 lejt kell fizetni a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és az eventim.ro oldalakon.

Letölthető a fesztivál alkalmazása iOS és Android alapú mobilokra Awake Festival néven, amellyel személyre szabott fesztivál-naptárt állíthatunk össze, így több információt tudhatunk meg az előadókról, a programokról és az alkalmazás értesítéseket küld az éppen következő eseményekről, hogy nehogy lemaradjunk valamiről.

Ami a Teleki-kastélyban zajló zenei programot illeti, a szervezők bejelentették az utolsó fellépőket is. Csütörtökön, augusztus 15-én, Enter Shikari, Lady Leshurr és AJ Tracey lép színpadra. Pénteken többek között a Dirtyphonics Live, a Pussy Riot és a magyarországi Blahalouisiana fogják megmozgatni a közönséget.

Szombaton Netsky, De Staat, Mörk és a The Mono Jacks fog zenélni, valamint a fesztiválozók egy exkluzív showt is láthatnak. Augusztus 18-án, vasárnap, a fesztivált a Moonlight Breakfast-tel, Thomas PCZ & C.A. Strings élő hegedűkoncertjével fogják zárni, a nap fénypontja a Bohemian Symphony lesz, a Bohemia Symphonic Orchestra előadásában.

A Feed Your Mind (szellemi táplálék) platform is érdekességeket tartogat a résztvevőknek. A már bejelentett előadók mellett Open Mic Session is lesz a négy nap alatt. Ilyenkor a fesztiválozó lehet az előadó, és véleményt nyilváníthat a következő témákat érintve: vállalkozói ötletek, sikeres bukások, a jövő fesztiválja. A regisztráció a helyszínen történik.

Ugyanakkor visszatér a sikeres Coffee with the Organizers (kávé a szervezőkkel) panel is, ami során a hallgatók kérdéseket tehetnek fel a szervezőknek vagy akár ötleteket, javaslatokat adhatnak nekik. A Feed Your Mind programja és előadói a Facebookon vagy a weboldalon megtekinthetőek.

A szervezők megkérnek mindenkit, hogy a kilátogatók olvassák át a szabályzatot, hogy a négy nap gördülékenyen és kellemetlenségek nélkül teljen. A szabályzat elérhető itt.