Zenélő hangyabollyá válik a Kossuth udvar

A hétvégén zajlik a 3. UFF-Napokkal egybekötött Zenetér – Székelyföldi Fiatal Zenekarok találkozója. A november 4–6. között zajló programsorozat belátást kínál az Udvarhelyi Fiatal Fórum (UFF) működésébe, amelyre várnak minden régi és új UFF-tagot, illetve szakmai segítséget kínálnak a környékbeli ifjú zenekaroknak. 

A két esemény párhuzamosan fut majd, a megnyitó november 4-én 8 órától lesz a Jámbor tehénben, ahol előbb zeneipari kerekasztal-beszélgetés, majd Eztán zenekar koncertezik.

A szombat 13 órakor indul a 3. UFF Napok résztvevőinek, lesz társasjátéksarok, kerekasztal-beszélgetés a székelyudvarhelyi gólyabálokról és A.Zs.V. Ez utóbbi program kiléte ismeretlen, a szervezők pluszponttal díjazzák a megfejtőt. Estére Zenetérré válik a hely, a Siculus Ifjúsági Ház színpadán fellép a 6 Chapter és a DissOrder. 23 órától pedig Halloween-bulira várnak.

A vasárnapi program is hasonló a szombatihoz, 13-tól társasjáték-sarok, csapatépítő játékok, számháború lesz. 19 órától filmestet tartanak, a vásznon az Aurora Boreails lesz látható.