Záróra után Veiszer Alindával

A Magyar Televízió egyik legsikeresebb beszélgetős műsorából, a Zárórából ismerhetjük leginkább, amit öt éven át vezetett, és Magyarország legkiemelkedőbb alkotóit, kutatóit ismerhettük meg általa. Aztán követhettük őt a Hír TV-be, majd az ATV-be, végül pedig kisebb-nagyobb televíziós és rádiós szerepléseken át egy nagy váltással az internetre.

Értékelni a sokból a keveset, megkeresni, kiemelni és megmutatni a zajban és káoszban az értékeset, feltenni az interjúalanyok és sokszor az olvasók számára kényelmetlen kérdéseket is, talán így lehetne jellemezni Veiszer Alinda Junior Prima-díjas, Prima Primissima (és még sok más) díjas újságíró-műsorvezető munkásságát.

Köztévéből a YouTube-ra

Színésznek készült, amit végül néhány előadás és film erejéig ki is próbált, ám nem ezen a pályán teljesedett ki. Mivel mindig is szeretett és tudott beszélni, ezen képessége, valamint kompetitív, vitára kész alkata predesztinálta a riporteri, műsorvezetői munkára.

A magyar médiapiac átalakulása miatt gyermekei születése után kisebb-nagyobb kitérőkkel az internet sokkal szabadabb világában kötött ki. Néhány éve keresi, és úgy tűnik, mára megtalálta a számára megfelelő átjárást a két platform között a YouTube-on közölt portréinterjúk világában.

A kizárólag előfizetők által finanszírozott YouTube-csatornáján 2020 óta folytatja tevékenységét. Itt ismert és kevésbé ismert, de el- és megismerésre méltó közéleti, kulturális és akadémiai szereplőkkel készít portréinterjúkat a korábban Piaf, ma Edith nevű kávéházban Alinda Edithed címmel. Hivatása által közelről lát és láttatott bele több száz kiemelkedő magyar személyiség életébe, munkásságába, gondolkodásmódjába.

Alibi egy találkozáshoz

Az április 27-én, 18 órától kezdődő beszélgetésen ezúttal az ő életébe, munkásságába, gondolkodásmódjába láthatunk bele, és Alindát ismerve biztosan nem maradnak el a magyar és erdélyi magyar kulturális-közéleti témák sem.

Találkozzunk a Zsebben Veiszer Alindával! Szigorúan záróra után.

Belépő:

36 lej, előfizetőknek 16 lej. Jegyet vásárolni itt tudsz a cikk alján, előfizetni pedig itt.

Fontos, hogy az előfizetés után jelentkezzetek be és úgy vásároljatok jegyet. Akkor eleve a kedvezményes jegyárat fogjátok látni.

Az ár tartalmaz egy kávét vagy egy limonádét. Rendelésed kérünk, add le 18 óra előtt vagy az esemény után, hogy a beszélgetést ne zavarja a kávégép zaja.

Záróra után Veiszer Alindával

Itt tudsz jegyet vásárolni az eseményre. És nem árt, ha igyekszel, mert összesen 30 darab jegyünk van.

2024. ÁPRILI 27.

18:00

A jegyed ezt tartalmazza:

  • Előadás
  • Kávé vagy limonádé

36,00 leiKosárba teszem