X-Faktor lesz a Mokkában

Fotó: Az USNK hivatalos Facebook oldala

Az X-Faktor győzelem óta első erdélyi turnéit járja az USNK kolozsvári rapduó, Filep Kund és Laskay Nimród. A 96-os születésű fiúk a magyar tehetségkutató nyolcadik kiadásának győzteseiként lépnek fel Székelyudvarhelyen. Nem is egyszer.

Az USNK első alkalommal április 20-án, szombaton a Mokka Kávéházban lépnek fel 23 órától. A 20 lejbe kerülő elővételes jegyek már elfogytak, a helyszínen 25 lejbe kerül a belépő – tudtuk meg a lokál rendezvényszervezőjétől, Nițu Zsolttól. Hogy pontosan hány jegyet árusítanak a helyszínen, még nem tudják, mert nagyban függ majd az időjárástól, attól, hogy kint vagy bent lesz megrendezve a koncert.

Ilyet te is tudnál?

A rendezvényszervező elárulta, aznap az X-Faktor stábja 18 órától válogatót is tart a lokálban. A felhívás szerint mindössze meg kell jelenni, és magaddal vinni a zenei alapokat​ egy digitális adathordozón (memória-stick vagy CD), vagy éppen a gitárod, hogy kísérni tudd magad. Az egyéni előadók mellett zenekarokat is várnak.

Aki lemaradna az USNK koncertjéről, az május 8-án meghallgathatja a kolozsvári fiúkat, ugyanis első turnéjukat rögtön egy második követi. Ez egy kicsit más keretek között fog zajlani, már azt is érdemes megcsodálni, hogy milyen egy ülős rapbuli a Művelődési Házban, amelynek jegypénztáránál vásárolhatod meg a jegyedet 40 lej értékben.