Villanyt vezetnek a Cinegének

fotó: udvarhely.ro

Csütörtökön átvette a munkaterületet a kivitelező cég, így elkezdődik a Farcádi utca, a Lejtő utca és a Cinege utca villanyhálózatának bővítése, közli honlapján a polgármesteri hivatal.

Miután megtörtént a lakók részéről a területek leadása, illetve lezárult a műszaki tervezés és a közbeszerzés, elérkezett a beruházás a kivitelezéshez, részletezik a folyamatokat. 

A hálózatbővítés a város és a villamossági vállalat közös beruházása révén valósul meg, 50–50%-os hozzájárulással. A városnak ez 300 ezer lejébe kerül. A kivitelezés négy hónapja során mintegy 800 méter kábelt fektet le a kivitelező, behelyezve a műszaki terv által kért oszlopokat, elosztó egységeket.

A polgármesteri hivatal felhívja a figyelmet, hogy bár több kérés is érkezett a lakóktól arra nézve, hogy szeretnék, hogy az ők környékükön is legyen elérhető a villanyhálózat, mindaddig nem tudnak elindulni ezek a beruházások, amíg a szóban forgó utcákban minden területtulajdonos nem rendezi a területek jogi viszonyait.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »