Vigyázz, betörő!

Egy visszatérő betörő járja Zeteváralja, Sikaszó és Libán környékét – hívták fel a helybéliek és hétvégi házak tulajdonosainak figyelmét egy hétfői, január 10-ei Facebook-bejegyzésben.

Eddig egy bejelentés érkezett a rendőrséghez, mely szerint vasárnap, január 9-én egy ismeretlen személy az ajtó felfeszítésével betört egy sikaszói vegyesüzletbe, és megközelítőleg 700 lej értékben tulajdonított el javakat. Az ügyben minősített lopás miatt indult eljárás és jelenleg is folyik a nyomozás, hogy kiderítsék, ki a tettes – közölte Maria Plumbu rendőrségi szóvivő.

A vegyesüzlet biztonsági kamerafelvételei alapján egy középkorú, 180 cm-nél magasabb férfiról van szó, szürkés, füléig lelógó hajjal, jobb lábára enyhén sántál, és utoljára fekete női hátitáskával, puffos kabáttal, világos színű sapkával látták.

Bárki, aki információval tud szolgálni vagy felismeri a képen látható személyt, értesítse a zetelaki rendőrséget a 0266 241 116 -es telefonszámon – hívják fel a figyelmet az említett Facebook-bejegyzésben.