Utoljára mehetsz megyei és körzeti bajnokira

Hétvégén az odavágók utolsó fordulóját rendezik az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Mutatjuk a programot.

Az már korábban eldőlt, hogy a Székelyudvarhelyi Sporting az őszi bajnok a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga nyugati csoportjában. Már csak egy kérdés maradt: sikerül növelnie előnyét a második Roseallal szemben? Utóbbiak szabadnaposak, mivel az elmúlt héten lejátszották a tizenharmadik fordulós találkozójukat. A Sporting előnye jelenleg három pont, hatra nőhet, ha vasárnap sikerül megszereznie a három pontot az agyagfalviak vendégeként. Ezt a találkozót az agyagfalvi  pálya eltiltása miatt Farkaslakán rendezik.

A harmadik Farcád a keresztúriak otthonában lép pályára. A negyedik helyezett farkaskakiak a Nyikó-menti rangadón a malomfalviak vendégei lesznek.

Az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjában a listavezető Székelyudvarhelyi Golimpiákosz hazai pályán a bögöziek ellen zárja a szinte tökéletes őszi szereplését. Az udvarhelyiek tíz győzelmet szereztek a bajnokságban és egy döntetlent játszottak.  A második Felsőboldogfalva hazai pályán erősítheti meg helyezését a sereghajtó Bogárfalva ellen. A harmadik Székekyvarság Kobátfalvára utazik.

Íme, a tizenharmadik forduló programja:

4. Liga, nyugati csoport

Szombaton 14 órakor

Homoródszentmárton-Szentegyháza

Székelykeresztúr-Farcád

Malomfalva-Farkaslaka

 

Vasárnap 14 órakor

Agyagfalva-Sporting

Lövéte-Homoródalmás

Nagygalambfalva-Szentábrahám


5. Liga, Udvarhely körzeti csoport

 

Vasárnap 11 órakor

Zeteváralja-Parajd

Golimpiákosz-Bögöz

Gagy-Siménfalva

Kobátfalva-Székelyvarság

Alsóboldogfalva-Korond

Felsőboldogfalva-Bogárfalva