Újra nézőtérré válik az utca

Január 18-ától keddtől csütörtökig minden este 18 órától kirakatszínház lesz a Tomcsa Sándor Színház színészeinek előadásában. 

Kedden 18 órától a Bolero kirakatában azt a jelenetet láthatják a nézők, amelyikben én vagyok, Fincziski Andrea előadásában. Aztán a Kalaposba érdemes venni az irányt, itt azt játssza majd Dunkler Róbert, amelyikben elkezdődött a színház.

Szerdán este 18 órától a Bagolyvár könyvesbolt kirakatában Nagy Xénia Abigél előadásában láthatjuk azt a mozzanatot, amelyikben minden rendben, majd innen a Dávid Fotó kirakatához érdemes sétálni, ahol azt játssza Pál Attila, amelyikben kivasalnak. Ezután ismét a Bagolyvár könyvesbolt kirakatában lesz előadás, Barabás Árpád játssza az epizódot, amelyikben van egy csirke. Végül a Dávid Fotónál zárul az aznapi kirakatszínház, amelyikben használt az oxigén, Szűcs-Olcsváry Gellért előadásában.

Csütörtökön este 18 órától László Kata és Jakab Tamás előadását láthatja a közönség. Előbbit a Bagolyvár könyvesbolt kirakatában, utóbbit a Dávid Fotónál.

Az előadásra interaktív műsorfüzet, Margó is készült, ide kattintva lehet elérni.