Újból fertőtlenítik a lépcsőházakat

Április 29-én és 30-án ismét fertőtleníti a városháza a lépcsőházakat egy szakcég bevonásával. Erre az egyik katonai rendelet előbb kötelezte az önkormányzatokat, aztán enyhítették a követelményt ajánlásra.

Felhívják a lakók figyelmét arra, hogy a fertőtlenítés ideje alatt, és az azt követő egy órában nem szabad a lépcsőházban tartózkodni.

A fertőtlenítés programja:

Szerda (április 29.) 8.3012.00:

Szerda 12.30–17.30:

Csütörtök (április 30.) 8.30–12.00:

Csütörtök 12.30–17.30:

A városháza munkatársai minden helyszínen, mind a 446 lépcsőházban ellenőrzik a fertőtlenítést – olvasható az udvarhely.ro-ra feltöltött közleményükben.

A koronavírus terjedésének romániai és udvarhelyszéki helyzetéről gyorshírekben tájékoztatunk, ugyanakkor élő hírfolyamot indítunk minden nap, amelyben megtalálhatók az aznapi információk az országos és helyi intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a vírus terjedésének mértékéről. Az április 29-ei híreinket itt lehet követni.

Kérjük olvasóinkat, hogy vegyék komolyan a vírusveszélyt, tartsák be a hatóságok ajánlásait, határozatait. A megelőzés érdekében maradjanak otthon. Amennyiben feltétlenül szükséges elhagyniuk az otthonukat, tartsanak másoktól két méter távolságot. Mossanak gyakran és alaposan kezet. Ne essenek pánikba, de kövessék a fejleményeket és tegyenek meg mindent, ami egyénileg lehetséges a betegség terjedésének elkerülése érdekében. A külföldről hazaérkezők vonuljanak önként otthoni karanténba. Vigyázzunk magunkra és egymásra!