Újabb 4 vendég érkezett az udvarhelyi karanténszállóba

Németországból érkezett az a négy férfi, akit éjjel elszállásoltak az egyik városi karanténépületben. Két hétig a város látja el őket mindennel. A férfiak egyelőre tünetmentesek, jól vannak.

A két hete Franciaországból hazatért, és azóta karanténban lévő személyek szombaton hagyják el a karanténszállót, tájékoztat a városháza. Tesztjeik negatívak voltak.

A kiemelt kép illusztráció | archív

A koronavírus terjedésének romániai és udvarhelyszéki helyzetéről gyorshírekben tájékoztatunk, ugyanakkor élő hírfolyamot indítunk minden nap, amelyben megtalálhatók az aznapi információk az országos és helyi intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a vírus terjedésének mértékéről. Március 28-ai híreinket itt találja.

Kérjük olvasóinkat, hogy vegyék komolyan a vírusveszélyt, tartsák be a hatóságok ajánlásait, határozatait. A megelőzés érdekében maradjanak otthon. Amennyiben feltétlenül szükséges elhagyniuk az otthonukat, tartsanak másoktól két méter távolságot. Mossanak gyakran és alaposan kezet. Ne essenek pánikba, de kövessék a fejleményeket és tegyenek meg mindent, ami egyénileg lehetséges a betegség terjedésének elkerülése érdekében. A külföldről hazaérkezők vonuljanak önként otthoni karanténba. Vigyázzunk magunkra és egymásra!