Új magyar zenei fesztivál indul

Négynapos bulira várnak a csíkszenttamási Anna-feredőhöz a Weekend Lake nevű új magyar zenei fesztivál szervezői.

Fotó: Weekend Lake (Facebook-oldal)

A rendezvény csütörtökön, augusztus 25-én kezdődik, és 28-áig, vasárnapig tart, egyedül a kempinget nyitják meg már szerdán 18:00 órától.

Nem kis nevekkel csalogatnak a nagyszínpadhoz,

a program így néz ki:

CSÜTÖRTÖK: 

PÉNTEK:

SZOMBAT: 

VASÁRNAP:

A nagykoncertek előtt és után a kisszínpadnál lehet rázni, az első nap kifejezetten udvarhelyire sikerült, fellép 17 órától a 6Chapter zenekar, majd 23 órától Czika, éjféltől pedig Dj Hunay veszi át a pódiumot. A kisszínpad teljes programja itt látható.

Lesz kiállító sátor, talkshow sátor, chillzone, a szervezők külön kiemelik a programból Mr Originality Csabikát, a székely youtubert, akivel augusztus 25-én, csütörtökön 17 órakor találkozhatsz az ALFA sátorban. Ugyanott vár Pittyes2es és Gyufa augusztus 28-án, vasárnap 14 órától.

Mennyi és hol?

A napi jegy csütörtöktől péntekig 50 lejbe, vasárnap pedig 60 lejbe, a bérlet helyben 150 lejbe, elővételben online a bilete.ro oldalon: 140 lejbe kerül. A jegyirodát a bejáratnál találod. Egyébként minden nap 10:00 és 12:00 óra között ingyenes a belépés, az ekkor osztott fehér karszalaggal azonban – kilépés esetén – nem lehet díjmentesen vissza-belépni 12 óra után, csak teljesárú jeggyel.

Minden 18 év alatti személy kiskorú karszalagot kap. 12 év alatt ingyenes a belépés, viszont a kísérő jelenléte kötelező. 12 év felett teljes jegyet kell váltani, 14 éves korig kötelező a felnőtt kíséret.

A fejenként 25 lejbe kerülő kempingben a sátorhely mellett reggelizőtérrel, tusolóval, ökovécével és „király világítással” szolgálnak, cserébe arra kérnek, hogy ne rakj tüzet, ne használj pirotechnikai eszközöket és más tiltott szereket. Az egész fesztivál területére tilos bevinni: kábítószert, élelmiszert, innivalót, alkoholt, esernyőt, kést, láncot, fegyvert, parfümöt, sprayt.

A rendezvény helyszínére való kijutást útjelző táblákkal, feliratokkal könnyítik, hogy az is megtalálja a Szent Anna-feredőt és a Csonkatornyot, aki még sosem járt arra.