Új járvány ütötte fel a fejét: a TÁRS-cov!

fotó: INTERNET

Lelepleződött a világszintű összeesküvés. Elhallgatott betegségről adott számot a héten dr. Valaki Németországból. Milliószor letörölték, mégis tízmilliárdok osztották meg a közösségi oldalakon a bejegyzést, melyben a rangos kutató arról beszél, hogy valójában nem a koronavírus szedi áldozatait, hanem egy annál súlyosabb betegség: a társbetegség.

A TÁRS-COV-19 névre keresztelt vírust 2019-ben találta fel egy kínai kutatócsoport, akkor nem merték nyilvánosságra hozni, mert számos országban már évezredek óta fellelhető. Inkább a koronavírust fújták fel és szívták le elég sokan. Hogy miért áll a háttérhatalmak érdekében, hogy eltitkolják? Hát csak!

De mi is ez az egész?

A társbetegségre jellemző, hogy annyiféle változatban jelentkezik, hogy nehéz a kórt egy egységes tünetegyüttesként leírni. A világ minden táján jelen van, még az állatokban és a növényekben is.

Van, akinél teljes tünetmentesség áll be, másoknál pedig a rövid idő alatt halált okoz. Próbálják krónikus betegségek fedőnévvel ellátni, de igazából ez sem illik rá, mert van, hogy akut formában jelentkezik. A kezelésére sem találtak még megfelelő gyógyszert, legtöbben életük végéig magukban hordozzák.

MIKOR JELENIK MEG A ROMÁN MUTÁNS?

Kiszivárgott, hogy már másolják, de még nem lehet tudni, mikor lopják el.

A társbetegség általában jól kezelhető, karban tartható, akár lábon is kihordható, de ha koronavírussal fejeljük meg, akkor végzetes kór is lehet!!!

Nemrég oltóanyag kifejlesztésén kezdtek dolgozni, egy PCR tesztpálcikát raknak a szájba azzal a céllal, hogy alakuljon ki a nyálimmunitás. Állítólag, amennyiben az emberek 70 százalékát beoltják társbetegségre, a koronavírus sem lesz annyira veszélyes az emberekre.

TÁRS a gyászban

A társbetegségben meghaltakat nem sajnálják annyira az emberek, mintha mondjuk szívinfarktusban, rákban vagy autóbalesetben, esetleg koronavírusban hunytak volna el: – Biztos volt társbetegsége! legyintenek, és azzal el van intézve. Még a temetésre se mennek el, sőt lassan el se temetik őket. Ugyanígy jártak az idősek, akikre, ha kicsit is elhagyták úgy a 30-40-50 évet, már elhalálozásra méltónak tekintetnek. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy a hozzátartozóink ne sírjanak sokat utánunk, érdemes társbetegségben elhalálozni, vagy legalább a 30-at elhagyni – figyelték meg a pszichológusok.

FIGYELEM!

Kacsa rovatunk nyomokban valóságot is tartalmazhat! Amennyiben fogyasztása után érzékenységet tapasztal, keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét!

– A TÁRS-cov-19-et bárhol össze lehet szedni, lehet, hogy már benne is van a szervezetedben. Ezért tegyünk maszkot, oltassuk be magunkat, mert így a koronavírus sem hat ránk olyan mértékben, és ha elkaptuk, ne tüsszentsünk a TÁRS-unkra, mert ha elkapja egy társbetegség mellé a koronavírust is, akkor lehet, hogy neki kámpec. Bár, mint a tapasztalat mutatja, az nem is olyan nagy baj. Baj az, ha döglenek a nyulak. A többi csak tragédia – mondja dr. prof. Akárky, a Nemzetközi Egyetem Orvoscsoportjának vezetője.