Ügyvezetőváltás történt az RDE Harghitánál?

A hétvégén lezárult Kupakmozaik verseny eredményhirdetésén az RDE Hargita korábbi ügyvezetője, Körösfőy Sándor helyett a vállalatnál korábban kontrollerként és pénzügyi vezetőként tevékenykedő Jakab Levente köszöntötte a jelenlevőket, akit úgy konferáltak fel a rendezvény szervezői, mint az RDE igazgatóját.

Telefonos megkeresésünkre Jakab Levente igazolta, március vége óta ő és munkatársa, Bálint Lehel technikai igazgató végzik az ügyvezetést, mivel az addig ügyvezető szerepet betöltő Körösfőy Sándor – egyelőre beláthatatlan ideig – betegszabadságon van. Az RDE Hargita ideiglenesen kinevezett ügyvezetője úgy fogalmazott, a magyarországi anyavállalat kérésére vállalta a feladatot, akik fontosnak tartották, hogy olyan személyt nevezzenek ki erre a szerepre, aki jól ismeri a cégen belüli tevékenységet.

Jakab Levente kérdésünkre nyomatékosította, Körösfőy Sándor továbbra is kinevezett ügyvezető, de amíg betegszabadságon van, addig nem zavarják őt a vállalatot érintő kérdésekkel, ezeket ő és munkatársa igyekeznek megoldani.