Udvarhelyen mutatja be új lemezét a 4S Street

Mihály Csaba teszteli a lemez minőségét, fotó: a zenekar Facebook-oldala

A gyergyószentmiklósi, Alin Nicuță (ének, akusztikus gitár), Mihály Csaba (billentyű), Fülöp Loránd (gitár), Szabó László (basszusgitár) és Pál Andor (dobok) összeállítású 4S Street idén novemberben jelentkezett a második, Szebb napok című nagylemezével, amelyen olyan dalok szerepelnek, amik rövid időn belül több százezres megtekintésre tettek szert a YouTube-on.

Ilyen a Hova tűntél, az Üzenet a távolból vagy a Mesélek a bornak, amely jelenleg túl van a félmillió megtekintésen is. A dal négy héten keresztül a YouTube magyarországi felkapott listájának legjobb 40 dala között szerepelt, ahol egészen a 21-ik helyig jutott, ezen kívül nyolc héten keresztül volt jelen a Viral50 Hungary Spotify Chartban, amelyen a 28-ik helyig is felkapaszkodott.

A lemezen 12 dal található és mindegyiket hallhatja majd az udvarhelyi közönség is – árulta el megkeresésünkre Pál Andor, a zenekar dobosa, hisz az első, a budapesti Akváriumban tartott lemezbemutató után Erdélyben is megturnéztatja lemezét a zenekar.

Az udvarhelyi koncertet december 17-én, pénteken rendezik a Felső Gében 20 óra 30 perctől kezdődően, és a jegyeket egy héttel korábban december 10-én estétől kezdik árusítani a lokálban. Mivel a jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében 50 százalékos kapacitással működhet a hely, csupán 50 jegyet értékesítenek, 10 lejért darabját. A belépéshez zöld igazolvány szükséges, és 10-kor zár a Felső Gé, ahol a koncert után a zenekar lemezeit is meg lehet majd vásárolni.