Udvarhelyen kutatja a tehetségeket az X-faktor

Négy éve az akkori Broadway teraszán zajlott a meghallgatás.
fotó: archív

Újra megrendezi casting turnéját Erdélyben Magyarország egyik legismertebb tehetségkutatója, a 10. évadját ünneplő X-Faktor. Az RTL Klub műsorának stábja április 24-én Székelyudvarhelyen hallgatja meg a tehetséges előadókat, akik később akár a mentorok elé is kerülhetnek.

Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben, duóban vagy 3 fős formációban a meghallgatásainkra!” – olvasható a szerkesztőségünkbe küldött közleményben.

A jelentkezőknek magukkal kell vinniük az előadni kívánt dalok zenei alapját pendrive-on vagy CD-n, vagy az akusztikus hangszert, amivel kísérni tudják magukat. A zenekaroknál legyen valamilyen bemutatkozó anyag, figyelmeztetnek a szervezők.

A meghallgatás április 24-én, szombaton 14 és 18.30 között lesz a Kossuth utca 23. szám alatt található Szarvas Hotelben, további információkat az esemény Facebook-oldalán találhatsz. Az egyéni meghallgatásra használt helyiségekben a résztvevők egészsége és a hatályos járványügyi jogszabályok betartása érdekében a produkció gyártója szabályokat vezet be, amelyekről itt tájékozódhatsz.