Tudod, hogyan érted félre a nőket?

Forrás: Csányi Sándor hivatalos Facebook-oldala.

Csányi Sándor színművész egyszemélyes vígjátékának második részében, Csíkszeredában a Szakszervezetek Művelődési Házában, tovább tárgyalja azt a kérdést, hogy a férfiak hogyan értik félre a nőket, írják a Szakszervezetek Művelődési Háza Facebook-eseményében. 

A Hogyan értsük félre a nőket? című előadás előző része a szülőszobán játszódott, ezúttal a munkahelyére hívja a nézőket Csányi Sándor, azaz Guszti. Jelen lesz még tizenöt barátja, őket is Gusztinak hívják, elmondják majd, mit gondolnak a gyereknevelésről, a házasságról.

„Van-e élet a szülés után? Meddig bírják a férfiak bent tartani a levegőt, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek? Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok? Meg lehet-e csalni valakit véletlenül? Létezik-e vasárnapi ebéd húsleves, rántotthús és gyomorgörcs nélkül? Illetve jobb ember lesz-e valaki, ha sokat mondják neki, hogy szerintem neked jobb embernek kellene lenned?” – teszik fel az előadás kulcskérdéseit az esemény leírásában.

Az előadás szeptember 19-én 19 órakor lesz, de érdemes előbb érkezni, mert a helyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni. Jegyet ide kattintva vehetsz, az ára 35 lej.