Tudjátok már, mit fog sportolni a gyerek?

Fotó: archívum/EGYED UFÓ ZOLTÁN

Aikido, atlétika, asztalitenisz, birkózás, bowling, hegyimentés és falmászás, floorball, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, lovaglás, ökölvívás, pumptrack, rally, sakk, shotokan, tánc, teqball, tenisz, úszás – ezekkel a sportágakkal ismerkedhetnek meg azok a gyerekek, akik részt vesznek az idei, immár ötödik alkalommal megrendezendő Sportágválasztón szeptember 22-én, pénteken.

Az eseményt szervező polgármesteri hivatal és a városi sportklub a sétatéri atlétikapályára várja a bejelentkezett osztályokat, illetve a sportok iránt érdeklődő családokat, hogy minél több, városunkban is űzhető sportágat megismertessenek velük, lehetőséget biztosítsanak annak kipróbálására.

„A korábbi évekhez hasonlóan a nap során, aki legalább öt sportágat kipróbál, vagyis begyűjt öt matricát, részt vehet a délután 5 órakor kezdődő sorsoláson, ahol különféle sporteszközöket nyerhet. A tombolahúzáson akkor is részt vesz a gyerek, ha nincs jelen a sorsolás pillanatában, ezért megkérjük a kísérő szerepben érkező pedagógusokat, illetve szülőket, ellenőrizzék, hogy a gyerekek a szelvényeket kitöltve dobják-e be a dobozba” – jelzik az esemény leírásában.