Tízet kapott a Vasas

Fotó: U Olimpia Cluj Facebook-oldal

A ligaelső kolozsvári Olimpia csapata fogadta a Vasas Feminát szerdán, november 17-én délelőtt, a női labdarúgó első osztály 11. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

A Vasas nem hibázott eddig sokat idén, mindössze egyszer kaptak ki, éppen a hétvégén Borgóprundtól, és egy döntetlent játszottak, az Olimpia számai viszont félelmetesek. Tízből tíz mérkőzésüket megnyerték, 72 gólt lőttek, és mindössze hármat kaptak. Ez azt jelenti, hogy meccsenként átlagosan hetet lőttek.

A Vasasnak szerencséje sem volt Kolozsváron, és ellenük valószínűleg még inkább dominálni akart az Olimpia, mint másik ligaelit csapat ellen. Sikerült is a kolozsvári lányoknak, és tíz gólt rámoltak be Vágó Attila csapatának. Carmen Marcu négyet, Ioana Bălăceanu, és Mihaela Ciolacu kettőt-kettőt, míg Adina Borodi és Daiana Oneț egyet-egyet lőtt. A férfi első osztályban kellene játszanotok, komolyan beszélek – olvasható a kolozsvári csapat győzelméről szóló bejegyzés kommentszekciójában.

Nem könnyű szezonvég ez a harmadik helyezett Vasasnak a nagyszerű rajt után, nem is pihennek sokat, hétvégén már a következő bajnokijukat játsszák a sétatéri stadionban. Szombaton, november 20-án 11 órától kezdődik a meccs a tizedik fordulóban.