Tízes lesz ez a zenés-verses előadás

Cári Tibor zeneszerző és Farkas Wellmann Éva költő zenés-verses estje lesz szombaton, november 27-én este 18 órától a moziban.

A koncerten Cári Tibor zongorázik, énekesként közreműködik a Temesvári Magyar Színház négy színésze, Borbély B. Emília, Magyari Etelka, Molnos András Csaba, Kiss Attila, a zenekart kiegészíti Szabó J. Attila (cselló), Dragalina Cristian Csaba (hegedű), Sófalvi Emese (hegedű) és Bugarschi Milán (hegedű). A koncert zenei anyaga a budapesti Radnóti Színház 10 című előadásához készült eredetlieg, most ennek egy továbbgondolt változatát hallhatjuk. 

Az esten elhangzanak még Farkas Wellmann Éva Parancsolatok című kötetének versei is a színészek és költőnő előadásában. A versek a tízparancsolatot mai, friss keretek közt értelmezik, ősszel már mutatkoztak együtt a 10 című előadás zeneanyagával Marosvásárhelyen, a Kultúrpalotában.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet ide kattintva lehet megtenni. A koncerten a 12 év fölötti személyek kizárólag kóddal ellátott oltási igazolás vagy a fertőzésen való átesésről szóló igazolás felmutatásával vehetnek részt.