Böjte atyától a gyermek nem vállalásig

Ez itt az uh.ro első podcastja Kiss Anna tálalásában, hogy a hétvégi kocsmaasztal és a vasárnapi ebéd mellé legyen beszédtéma.

Ugyan Micimackóéknál a Százholdas pagonyban az Á mint átjárás szokott tilos lenni, ez itt most a Tilos a Bé, az uh.ro zajcsökkentő műsora, amely 10-15 percben hozza a hét fontos híreit, történéseit, mert tudjuk, sokszor elképesztően nehéz, idő- és figyelemigényes követni azt, hogy mi történik a tágabb környezetünkben.

Szia, Székelyudvarhely, én Kiss Anna vagyok! Lehet, már hallottál a Miközöd?! Erdélyi közéleti podcastban, de most úgy néz ki, hogy ezentúl minden héten pénteken találkozunk itt, az uh.ro felületén is, hogy a hétvégi kocsmaasztal és a vasárnapi ebéd mellé legyen beszédtéma. Hozom nektek a hét fontosabb híreit, de nem ám csak felsorolom, ez egy fajta kommentár is lesz, feldobok néhány kérdést is, hogy gondolkodni való is maradjon nektek.

Változatos volt az elmúlt hét.

Nem is nyúzom tovább a türelmetek, indítsuk a börzénket az elmúlt hét számomra talán az egyik legmegütközőbb történésével.

Amennyiben nincs időd meghallgatni, de szívesen elolvasnád, hogy mit tartalmaz a Tilos a Bé podcast, egy 15, 25 vagy 45 lejes előfizetés ellenében minden hétvégén falhatod betűről betűre. A cukrod felugorhat tőle, de azzal együtt is csak 0 kalória!

A cikk az előfizetőink számára folytatódik!

Ne maradj le a végéről! Már havi 15 lejért elolvashatod a cikkeink legjavát. Fektess be te is a szabadságba!