Tedd az év legmenőbb, legkedveltebb romániai turisztikai helyszínévé Székelyudvarhelyt

Idén sok mindenben dönthetünk, ezúttal a Mini Erdély Park is szavazni hívja az uh.ro olvasóit.

Nemcsak előljárókra lehet az idén szavazni, hanem a Mini Erdély Parkra is, hiszen egy fontos országos turisztikai megmérettetésen vesz részt a szejkei létesítmény.

A DESTINAȚIA ANULUI versenyt hirdetett a turisztizmus több szegmensében működő szolgáltatásoknak. A Mini Erdély Park a szórakozás és élmény kategóriában került be a döntősök közé.

Itt lehet szavazni.

A park csapata a közösség segítségét kéri, hiszen a versenymezőnyben elég sok a nagyágyú, már több éve működő parkok is vannak, többek között a tavalyi díjnyertes barcarozsnyói dinópark is.

A száztagú zsűri döntése mellett figyelembe veszik a közösség véleményét is. Eddig nagyon jó helyen áll a szejkei park, hiszen sok idelátogató turista már szavazott, sőt a román ajkú közösség is nagyon lelkesen állt a székelyudvarhelyiek mellé.

Szavazzatok Ti is és nyerjünk együtt!

– kéri az uh.ro olvasóit Fazakas Szabolcs, a Mini Erdély Park megálmodója –, hiszen ebből nem csak a Mini Erdély Park nyer, a főnyeremény nem pénzdíj, hanem a park népszerűsítése és ezáltal Székelyudvarhely népszerűsítése is.

Számítok, számítunk a támogatásotokra, legyen székelyudvarhelyi az idei év országos kedvenc turisztikai desztinációja – tette hozzá Szabolcs.

Az alábbi linken szavazhattok, miután a „Distracție și avantură” fejezetig görgettek. Minimum 3 kategóriában kell szavazni.

Ajánljuk figyelmetekbe Tusnádfürdőt, az olaszteleki Dániel kastélyt és Szováta városát is.

Ezt követően le kell görgetni az oldal aljára, és ott érvényesíteni a szavazatot egy e-mail címmel, majd kaptok egy e-mailt és vissza kell igazolni.

Ha te is szeretnél szavazni, akkor kattints ide!