Te vagy-e a legerősebb a környéken?

Újra megszervezi az erőemelő és szkander bajnokságot Farkaslakán, a Wolf Gymben július 16-án, szombaton reggel 10 órától az FK Team.

A versenyen mindkét sportág képviselője jelen lesz bíróként, így Nagy Hunor, a Powerhuni Gym The FIT ARENA tulajdonosa, testépítő világbajnok, többszörös magyar és román fekvenyomó bajnok, és Dinu Dobrean háromszoros balkezes nemzeti szkanderbajnok, világbajnoki hatodik helyezett és a 2022-es Európa-bajnokság győztese.

A verseny végeredménye a Reshel formula alapján lesz meghatározva, melynek lényege, hogy összemérhető legyen különböző testsúlyú és életkorú versenyzők teljesítménye. A formula ugyanis több pontot ad ugyanazon teljesítményért a fiatalabb versenyzőnek vagy a kisebb testsúlyúnak, emiatt egyáltalán nem biztos, hogy az nyeri a versenyt, aki a legnagyobb súllyal teljesít érvényes gyakorlatot, ha a testsúlya arányaiban sokkal nagyobb. A Reshel pontszámnak köszönhetően mindenki saját maga ellen versenyez és az ő szintjéhez képest kell nagyon jól teljesítenie a győzelemhez.

Az esemény napján az edzőterem nyílt napot tart, így a nézőknek, szurkolóknak és azoknak, akik ki szeretnék próbálni, egész nap ingyenes.

A versenyre résztvevőként regisztrálni privát üzenetben lehet az FK Facebook-oldalán, vagy a 0742.586.087 – es telefonszámon, a nevezési díj 50 lej, amely a helyszínen is befizethető. Aki regisztrál, bármely versenyszámban indulhat, de akár csak egyen is, ezt a regisztrációkor viszont előre el kell döntse, hívják fel a figyelmet a szervezők.

Kiemelt kép: az FK Team Facebook-oldala