Te sem találod a Bethlen negyedi pénztárat?

Kifizetnéd az adód még március 31. előtt, de megijesztett a hivatal előtt kanyargó sor? Hallottad, hogy kinyit a Bethlen negyedi pénztár, de nem találod? Ne bolyongj a Kisköved és Gyepes utcáin percekig, mi segítünk! 

Ha beírod a GPS-be a Kisköved utca 9-et, akkor szinte biztos, hogy itt fogsz kilyukadni. 

Ne a tömbházlakók neveit kezd el kutatni, ne is a pónik meg a tetoválások között próbáld meg hivatali ügyeidet intézni, helyette inkább térj el balra. 

Haladj el az Aktakukac, majd a feltűnő fekete-sárga kirakat előtt. Ezután becsapós rész következik. A kereskedelmi törzskönyvi hivatalnak néhány másodpercig biztosan azt fogod hinni, hogy megérkeztél. 

De nem. Haladj tovább az autók és a bokrok között, majd az első lehetőségnél fordulj balra, majd ismét balra. Ha egy kék színű garázst és egy frissen aszfaltozott placcot látsz a jobb oldaladon, akkor biztosan jó helyen jársz. Innen már csak pár lépés, és meg is érkeztél.

Ha a főút felől érkeznél, talán még egyszerűbb lesz a dolgod. A Bethlen Gábor és Gyepes táblánál kell jobbra fordulnod. 

A bal oldali épület biztosan ismerős lesz: akár múzeumként, akár régi szülészetként vagy egykori iskolaként. 

Haladj el előtte, majd a kulcsmásoló mellett is. 

Innen már ismerős lesz. Fordulj jobbra, amikor véget érnek a zöld színű ajtók. Keresd a már említett kék színű garázst. A pénztár a bal oldalon lesz. Jó fizetést!