Te is láttad a narancssárga autót, ismerős volt a sofőr? 

Te is láttál szerdán Udvarhely utcáin egy narancssárga Shelby Cobrat? Egy nő vezette, aki ismerős volt, de hirtelen nem tudtad hova tenni? Segítünk, Oroszlán Szonját láttad, aki egy hosszú sornyi magyar filmből volt ismerős neked. Mi is elkaptuk a Vekker előtt épp az említett autóval fotózkodni.

Fotó: PÁL EDIT ÉVA

Akkor siettek, de a másnapi ebédje előtt beugrottunk hozzá a Healthy Beauty by Suzy & Galina által szervezett Valami Amerika konferencia és kiállítás, Szépség. Egészség. JólLét című rendezvényre a Septimiába, ahol Szonja fővédnökként volt jelen. Épp arról kérdezték érkezésünkkor, hogy mi a titka az ő szépségének. Elegendő alvás, pihenés, minél több víz fogyasztása, sok idő a friss levegőn és a sport, mozgás – sorolta. Ez utóbbi kapcsán mosolyogva hozzátette, szerinte megéri beszerezni egy kutyát, mert amellett bizony mozogni, sétálni kell. 

A beszélgetést ebédszünet követte, szóval tudott szánni ránk néhány percet és mesélni arról, 

hogy érzi magát Udvarhelyen.

„Rövid ideig vagyok itt, sajnos. Legutóbb, amikor itt voltam, akkor azt hiszem, több mint egy hetem volt, körbe tudtam járni a környéket, most nem volt sok időm. Tegnap érkeztem csak és holnap reggel indulok haza, de mindig olyan jó emlékeim vannak innen” – mesélte a színésznő. 

A cikk az előfizetőink számára folytatódik!

Ne maradj le a végéről! Már havi 15 lejért elolvashatod a cikkeink legjavát. Fektess be te is a szabadságba!