Támogatnál minket, de nem sikerült?

Több olvasónk is jelezte, hogy szeretne támogatni minket, de nem sikerült boldogulnia a kártyás fizetéssel. Ha te is köztük vagy, segítünk. Igyekszünk a lehető legrészletesebben elmagyarázni, hogy mit kell tenned.

Első lépésként látogass el erre a linkre, majd görgess lefelé egész addig, amíg meglátod az alábbi képet.

Itt nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző rendszeres támogatói csomagot:15, 25 és 45 lejes tételek közül választhatsz. 

Amennyiben egyszerre szeretnél inkább nagyobb összeggel támogatni, nem pedig havonta kisebbel, akkor görgess egy kicsit még tovább, és találni fogsz egy fentihez hasonló doboz, amelyen a 150, 250 és 450 lejes összegek szerepelnek. Mindkét esetben három információt fogunk kérni tőled: a vezetékneved, keresztneved és az e-mail címed.

Ha ezzel kész vagy, 

Kattints a Támogatom gombra, majd egy új oldal fog betöltődni, a secure.eupayment.eu, ahova jöhetnek a kártyaadatok. Négy információ fog kelleni a kártyádról. Ha rákattintasz a szövegek mellett megjelenő kék-fehér kérdőjelekre, akkor megtudhatod, melyik elemet hol találod a bankkártyádon. 

A kártya első felén található 16 jegyű számsort kell bemásolni a Kártya száma mezőbe. Rendszerint ez alatt van egy perjellel elválasztott dátum, ezt kell kiválasztani az Érvényesség mezőben. Az érvényességi dátum alatt kell keresni a kártya tulajdonosának nevét, ezt értelemszerűen a Kártyatulajdonos neve mezőbe kell beírni. Ha ezekkel mind megvagyunk, csak egy mezőt kell kitölteni. 

Ha ezekkel mind megvagyunk, már csak egy mezőt kell kitölteni. Fordítsuk meg a bankkártyánkat, és keressünk rajta egy három- vagy hétjegyű számot. Ha a számunk háromjegyű, mind a három számot, ha hétjegyű, csak az utolsó hármat kell beírnunk a CVV2/CVC2 mezőbe.

Ha jobb felső sarokban más nyelvre váltunk, például angolra, akkor már helyes lesz a szöveg, ami arra figyelmeztet, hogy 28 naponként automatikusan ismétlődni fog a tranzakció, vagyis 28 nap múlva újra leveszi a rendszer a pénzt a kártyánkról, aminek az az előnye, hogy nem kell többé bajlódnunk vele. Ha ezzel egyetértünk, kattintsunk be a Fogadja el a feltételek szöveg mellett a kis négyzetbe, majd nyomjuk meg az Online fizetés kék gombot. 

Amennyiben meggondolnád magad és nem támogatnál többet, akkor írj nekünk a mentesmaskent@uh.ro e-mail címre, esetleg az EuPayment-nél, a office@europayment.services címre küldött levéllel tudod a támogatást leállítani. Ha nem vagy jártas az e-mailezésben, akkor a szerkesztőségben segítünk a Kossuth Lajos u. 33 szám alatt hétköznapokon 9-16 óra között. 

Még egyszerűbb lesz a dolgunk, ha korábban elmentettük a kártyaadatainkat a telefonunkon, és a Google Pay vagy az ApplePay már ismeri őket: elég csak a Buy with GPay vagy Megvásárlás ezzel: ApplePay gombra kattintani, megerősíteni a fizetést, és kész is. Gratulálunk, hozzájárultál ahhoz, hogy színesebb legyen az udvarhelyszéki és az erdélyi magyar média.